Speltips 26 Sep | Fotboll - IFK Norrköping vs Malmö FF

 Speltips och rekar

Speltips 26/9 IFK Norrköping vs Malmö FF

Speltips 26/9 IFK Norrköping vs Malmö FF

Det finns många matcher idag, dock inte speciellt många värdefulla odds. Därav blir det en match mellan två av de största lagen i Allsvenskan. Ikväll ser vi IFK Norrköping ta emot Malmö FF. Vad tror ni om att sikta på den sjätte vinsten i rad?

Speltips:

Idag spelas en stor match i Allsvenskan. IFK Norrköping som ligger på andraplats i tabellen tar emot Malmö FF. Bägge lagen är i riktigt bra form och ikväll kommer vi få se en tuff match! Det är inte lätt att förutspå en vinnare i kvällens möte eftersom båda lagen är extremt taggade på vinst och mycket står på spel. Om vi ska vara riktigt ärliga kan matchen faktiskt sluta hur som helst. Ikväll spelar vi på att det blir över 2.5 mål vilket vi får till oddset 1.75 hos 888sport. Ännu bättre är att detta utfall har inträffat 5 gånger i de senaste 5 matcherna.

IFK Norrköping:

AIK håller ledningen i Allsvenskan med 6 poäng, om Norrköping vinner idag ha de en bra chans att slåss om förstaplatsen. Norrköping, Hammarby och Malmö FF slåss om de 2 platserna i Europa League, och det är endast en poäng mellan lagen. Norrköping har gjort mål i sina 6 senaste matcher, och om vi tittar på de 22 matcherna denna säsong har de gjort mål i alla förutom en. Matchen var mellan Hammarby – IFK Norrköping och matchen slutade 0-0. IFK Norrköping har en bra offensiv och ikväll lär de med all säkerhet göra ett eller två mål. Det är av största vikt att de spelar säkert ikväll om de inte vill mista andraplatsen i tabellen.

Malmö FF:

Malmö FF har 8 poäng upp till AIK som ligger på förstaplats. Chansen att MFF vinner Allsvenskan i år är ganska små, dock kämpar de fortfarande för en plats i Europa League. De hade inte någon bra start på säsongen, men efter sommaren verkar det som dem är tillbaks på banan, och har nu 8 raka vinster i ryggen. De fyra senaste matcherna har gjort hela 15 mål, vilket ger dem ett genomsnitt på 3.75 mål per match.

För och nackdelar:

De har spelat över 2.5 mål 5 gånger de senaste 5 matcherna.

Malmö har ett målgenomsnitt på 3.75 mål de senaste 4 matcherna.

✘ Det finns en risk att bägge lag nöjer sig med oavgjort och spelar säkert ikväll.

 

Tips: Över 2.5 mål

Odds: 1.75 @888Sport

Tid: 19:00

Units: 4/5

Sugen på fler speltips och rekar?