Speltips 26/8 Inter vs Lecce |

 Speltips och rekar

Speltips 26/8 Inter vs Lecce

Första omgången av Serie A är fortfarande igång och ikväll hostar storlaget Inter nykomlingarna Lecce hemma. Giuseppe Meazza Stadion kommer vara hett ikväll då Inter har bra hemma support. Lecce har fått en svår första lottning och det ska mycket till för att de ska kunna störa Inter. Så vad för spännande speltips kan vi hitta ikväll?

Speltips

Inter är storfavorit i kvällensmatch. Och med all rätt, de är ett mycket bättre lag. Så dagens speltips är Inter, -1.5 till hela 1.65 i odds. De högsta odds hittar vi som vanligt hos Unibet. Vi investerar 3 units i dagens speltips.

Inter

Det här kommer vara en spännande match. Visst inter är mycket bättre än Lecce, men det har varit flera såna matcher förra säsongen där de slappande av för mycket och inte lyckades ta poäng. Vilket gjorde att de inte kom lika högt i tabellen som de borde. De får inte göra om samma misstag denna säsong. Det rör sig om ganska stora pengar i toppen av tabellen, och en plats upp eller ner kan ha stor betydelse på vilka spelade de kan värva inför nästa säsong. En sak som kommer vara riktigt spännande ikväll är att se hur Diego Godin sköter sig, mittbacken från Atletico Madrid som anslöt sig till Inter denna säsong. I mångas ögon är han den pjäsen som behövs för att de ska komma topp 3.

Lecce

Lecce är tillbaka i Serie A. Fansen har fått vänta i hela 7 år på detta ögonblick. Många kända spelare har börjat sin karriär i just Lecce. Bland dem hittar vi även inter tränare, Antonio Conte. Så det kommer vara en känslig match för honom ikväll. Lecce är ganska starka hemma, men deras stora svaghet är spel på bortaplan. Det visade de tydligt förra säsongen, och det kommer vara deras största läcka ikväll.

Speltips: Inter -1.5

Odds: 1.65 hos Unibet

Avspark: 20:45

Units: 3/5