Speltips 26 Aug 2018 | Fotboll - Girona vs Real Madrid

 Speltips och rekar

Speltips 26/8 Girona vs Real Madrid

Speltips 26/8 Girona vs Real Madrid

Real Madrid spelar borta mot Girona i andra omgången av Spanska LaLiga. Båda lagen har visat sig ganska offensiva i den första omgången, och jag förväntar mig ganska få mål i dagens möte.

Speltips:

Hemmalaget lämnade fansen besvikna i första omgången, och nu lär de göra sitt allra bästa för att skapa lite förtroende hos fansen. Eftersom att Real Madrid haft lite bekymmer med sina anfall, är det enda vettiga att satsa på under 3.5 mål i matchen, detta får vi till 1.64 i odds hos 888sport.

Girona:

Girona spelar LaLiga för andra året i rad. Förra året vann de mot Real Madrid på hemmaplan med 2-1, och de kommer ge allt för att än en gång gå hem med vinst. Det är ett Katalanskt lag och vad vi har fått se innan betyder matcher som denna verkligen allt. De lär få en tuff match eftersom deras bästa anfallare, Carlos Stuani, är skadad, och deras enda chans att undvika en förlust är att hålla defensiven på topp och spela för lika (0-0).

Real Madrid:

I den första omgången spelade Real Madrid på hemmaplan mot Getafe och vann med 2-0. De håller fortfarande på att vänja sig vid att spela utan deras före detta stjärnspelare, Cristiano Ronaldo, och de har svårt att komma fram till hur de ska attackera utan Portugisen. Å andra sidan dominerade de matchen mot Getafe, med hela 78% bollinnehav, men trots det lyckades de bara få till tre skott på mål. De har alla sina bästa spelare tillgängliga inför matchen.

Getafe senaste 5 matcher:

Getafe last 5 games:

Real Madrid senaste 5 matcher:

Real Madrid last 5 games:

Getafe vs Real Madrid senaste möte: 

Getafe v Real Madrid games:

För och nackdelar:

Real Madrid vänjer sig vid livet utan Cristiano Ronaldo; de har fortfarande inte kommit på hur de ska sköta anfallet utan honom

Girona spelar utan deras bästa anfallare, Carlos Stuani

Deras enda möte förra året slutade 2-1

Girona är ett Katalonskt lag och de kommer göra allt för att undvika en stor förlust

✘ Real Madrid är mycket starkare och kan vinna stort om deras stjärnor lyckas prestera

 

Tips: Under 3.5 mål

Odds: 1.64 @ 888sport

Tid: 22:15

Units: 3/5