Speltips 26 Aug 2018 | Fotboll - Fulham vs Burnley

 Speltips och rekar

Speltips 26/8 Fulham vs Burnley

Speltips 26/8 Fulham vs Burnley

I den tredje omgången av Premier League tar Fulham emot Burnley. Det kommer utan tvekan bli ett riktigt intressant möte. Fulham är favoriten hos spelbolagen, dock tror jag inte att de kommer ta hem dagens match.

Speltips:

Oddset på att Fulham vinner ligger runt 2.00, men jag ser inte dem som favoriten i denna match. Båda lagen kommer vinna många matcher framöver i årets Premier League, och jag tror att detta är en match där Fulham blir utan mål. Det finns även en risk att läget ligger likadant för Burnley, i dagens match har jag valt att spela X2. Hos 888sport får vi 1.87 på detta utfall, och vi tar det, dock med en liten insats på 1 unit.

Fulham:

Laget har nyligen klivit in i Premier League och vänjer sig fortfarande vid motståndet. De förlorade båda sina matcher; mot Crystal Palace på hemmaplan med 2-0 och borta mot Tottenham med 3-1. De saknar fortfarande erfarenheten att spela i den högsta divisionen; det största problemet är att de har svårt att komma till avslut, och deras försvar har lite brister även det. Deras bästa centerback Alfie Mawson är fortfarande skadad vilket är ett stort problem i laget.

Burnley:

Burnley började säsongen med att spela lika på bortaplan mot Southhampton, för att sedan förlora mot Watford med 3-1. Burnley är definitivt ett starkare lag än Fulham, men det negativa med att lägga pengarna på Fulham är att de spelar kval till Europa League och har mer fokus på det. I kvalspelet förlorade dem mot Olympiakos Piraeus och de lär mest troligt via ett par nyckelspelare i matchen mot Fulham. I vilket fall som så kan matchen lika bra sluta lika, därav valet att spel X2.

Fulham senaste 5 matcher:

Fulham last 5 games:

Burnley senaste 5 matcher:

Burnley last 5 games:

För och nackdelar:

Fulham är för tillfället väldigt svaga; de förlorade bägge sina matcher denna säsong

Burnley är det bättre laget; mycket starkare än Fulham

Fulham kommer spela utan en av deras bästa försvarare, Alfie Mawson

✘ Burnley kan vila ett par nyckelspelare eftersom de kommer behöva dem i Europa League

 

Tips: Att Burnley vinner eller spelar lika

Odds: 1.87 @ 888sport

Tid: 17:00

Units: 1/5