Speltips 26/6 Egypten vs Kongo |

 Speltips och rekar

Speltips 26/6 Egypten vs Kongo

Idag har jag hittat ett riktigt fint spel. Så bra att vi kommer ha en maxbet! Värdnationen, Egypten, tar emot Kongo i en viktig match för båda. Egypten är stor favorit, och jag tror mig ha hittat ett spel som spelbolagen har missat.

Speltips

Jag förstår verkligen inte varför Egypten inte är större favorit i dagens match. Den första matchen såg inte så bra ut, men de vann, och de har 6 raka vinster på hemmaplan. De har en bra trupp med många bra spelare och viktigaste av allt; de spelar på hemmaplan. Så dagens speltips, som för övrigt är maxbet är Egypten -1, Asian spel. Vi satsat 5 units! Vi får otroliga 1.85 i odds på vårt spel hos Unibet!

Egypten

Värdnationen är ett stort favorit i dagens match. Med all rätt, de har ett mycket bättre lag och spelare på nästan alla positioner. De har inte imponerat i den första matchen men de vann med 1-0 mot Zimbabwe. De fick med sig 3 poäng. Det fick även Uganda, och de delar första plats i grupp A. Så 3 poäng idag är oerhört viktiga då två lag från varje grupp går vidare. Egypten har 6 raka vinster på hemmaplan.

Kongo

Kongo har endast vunnit en av deras 10 senaste matcher de spelat, och den vinsten kom mot ett svag Liberia. De vann med 1-0 endast. Det kommer ha det tufft mot Egypten med Mohamed Salah i spetsen som är sugen på att göra mål i dagens match.

 

Speltips: Egypten -1 Asian handicap

Odds: 1.85 hos Unibet

Avspark: 22:00

Units: 5/5