Speltips 26/4 LOS ANGELES CLIPPERS VS GOLDEN STATE WARRIORS |

 Speltips och rekar

Speltips 26/4 LOS ANGELES CLIPPERS VS GOLDEN STATE WARRIORS

Jag är tillbaka! Jag har varit på ett längre semester då jag gifte mig och tog ett paus från livet, men nu börjar jag med mina speltips igen. NBA är inne i slutspel, vilket är lite synd, då det kommer vara slut snart. Men vi får passa på och njuta så länge det går. Idag tar vi ett titt på den enda matchen som spelas, Los Angeles Clippers vs Golden State Warriors.

Vi har haft riktigt fina matcher i första omgången av 2019 NBA playoffs. LA Clippers har kommit tillbaka mot alla odds och tvingat till sig ett sjätte match mot de regerande NBA mästarna Golden State Warriors.

Golden State Warriors

Trots att Kevin Durant slog rekord med sina 45 poäng, så lyckades inte Golden state vinna och Lou Williams med Clippers spelade ut de totalt i slutet. Idag tror jag det kommer bli en riktigt bra match, Clippers spelar bästa spelet någonsin och jag tror att det blir många poäng.

Los Angeles Clippers

Clippers spelar helhjärtat och den spelar verkligen som ett lag. I dagens match har de inga skador och det kommer bli en tuff match. Jag tror inte att de kommer vinna, men oddset är för låga för att vi ska våga spela på handikapp eller att de ska förlora. Spelbolagen har varit duktiga på att lägga linan på de spel, så vi kör på överspel idag. Där hittar jag mycket större värde.

Speltips: Över 230 poäng

Odds: 1.94 hos Nordicbet

Avspark: 04:00

Units: 3/5