Speltips 25 Sep | Fotboll - Inter Milan vs Fiorentina

 Speltips och rekar

Speltips 25/9 Inter vs Fiorentina

Speltips 25/9 Inter vs Fiorentina 

Idag kikar vi på en match i Italien som jag finner oerhört intressant. Inter Milan tar emot Fiorentina på hemmaplan. Inter, som börjat ganska dåligt denna säsong har en hel del press på sig att vinna dagens match. Oddssättare har satt Inter som stor favorit idag. Jag tror dock inte att de kommer ha det så lätt mot Fiorentina, så låt oss kika på var vi kan hitta ett värdefullt spel.

Speltips:

Fiorentina är ett lag man aldrig bör underskatta. Deras defensiv är riktigt bra och det är något de bevisar gång på gång. Inter var ett av de starkaste lagen förra säsongen i Europa när det kommer till hörnor, och mot ett defensivt Fiorentina bör det bli ganska många hörnor. Att vi får 1.56 i odds på att inter får över 5.5 hörnor tackar vi 888sport för. Vi satsar 4 units på dagens match.

Inter Milan:

Inter är för tillfället på plats 9 i Serie A, vilket i ärlighetens namn är ganska överraskande. De har spelat bra och skapat många chanser, men de har inte lyckats hitta nätet. Persic, Icardi och Nainggolan i anfallet bör producera många mål, men än så länge så uteblir de. Idag, mot ett starkt, defensivt Fiorentina kommer det inte vara enklare, men det öppnar upp för lite spännande hörnspel istället.

Fiorentina:

Fiorentina är på 3:de plats i ligan, vilket även det är ganska överraskande. Tack vare ett riktigt bra försvar så har de endast släppt in 3 mål. Inter kommer ha mycket boll idag och lär försöka bryta igenom, men det kommer inte bli lätt.

För och nackdelar:

Fiorentina Har ett bra försvar vilket ökar chansen för hörnor.

Inter har i genomsnitt 7.6 hörnor per match.

✘ Om Inter gör mål så finns det en risk att de tar det lugnt.

 

Tips: Över 5.5 hörnor för  Inter

Odds: 1.56 @888Sport

Tid: 19:00

Units: 4/5