Speltips 25/8 Malmö vs Djurgården |

 Speltips och rekar

Speltips 25/8 Malmö vs Djurgården

Dagens match kan vi enkelt kalla för seriefinal! Djurgården åker till Skåne, för att försöka ta poäng av de regerande mästare, Malmö FF. Det kommer inte alls vara en lätt uppgift, Malmö har spelat riktigt bra i år. Det mesta tyder på en stängd och tuff match. En match där ingen av de har råd att förlora poäng. Men med tanke på vad de har att spela för så lär de pressa och spela offensivt i andra halvlek.

Speltips

Idag är det svårt att säga vem som vinner. Malmö FF har på papper den bästa truppen, och när de väl spelad utvilade så spelar de riktigt bra. Djurgården åt andra sidan är riktigt starka denna säsong, och det är svårt att vinna mot den. Med tanke på det, så kommer dagens speltips vara att båda lag gör mål. Unibet ger oss 1.74 i odds, och vi investerar 3 units i dagens speltips.

Malmö

Malmö började säsongen riktigt bra, oh tog grepp om ledningen direkt. Efter uppehållet har det inte gått lika bra dock. Jag tror att det beror på den täta spelschemat då de spelar europatävlingar och det blir ganska många matcher mer. Det har varit alldeles för många oavgjorda matcher på den sista tiden. Vi hittar de på andra på andra plats för tillfället, 3 poäng upp till dagens motståndare, som vi hittar på första plats. I den senaste matchen hemma mot Falkenberg så imponerande de verkligen. De vann med 5-0 och var helt överlägsna. De kunde lika gärna gjort nåt mål till, de var små marginaler som avgjorde.

Djurgården

Djurgården spelar riktigt bra denna säsong. De har endast två förluster på hela säsongen. De har byggt upp laget riktigt bra, och gjort rätt i beslutet att våga satsa på yngre spelare. Det har gynnat den, och de är starka både offensivt, och defensivt.

Speltips: Båda lag att göra mål

Odds: 1.75 hos Unibet

Avspark: 17:30

Units: 3/5