Speltips 25/7 AZ Alkmaar vs BK Häcken |

 Speltips och rekar

Speltips 25/7 AZ Alkmaar vs BK Häcken

Det är den första utmaningen i Europa för Häcken. De hade otur och fick tuff lottning i den första omgången. AZ Alkmaar ett riktigt bra lag, och har generellt haft lätt mot lag från Sverige. Kommer det vara så idag också?

Speltips

Häcken kommer absolut ha mycket större möjligheter på hemmaplan att kvalificera sig. AZ Alkmaar är ett riktigt bra lag på hemmaplan och Häcken kommer få det tufft ikväll. De kommer spela defensivt och det kommer Alkmaar utnyttja med sina snabba spelare och fina offensiva spel. Så dagens speltips är AZ Alkmaar att vinna. Unibet ger oss 1.70 i odds, och vi kommer investera 4 units i dagens speltips.

AZ Alkmaar

Dagens hemmalag slutade på fjärde plats i den Holländska ligan. De va nog ganska nöjda med det med tanke på motståndet. Men i år vill de mer. De har investerat ganska mycket i laget och lyckats värva Jordy Clasie från Southampton. Han spelar även i det holländska landslaget, och är riktigt glad över att fått joina Alkmaar. Om vi kikar på försäsongen så har de gjort ett bra jobb. De hat fått spela mot lag som Gent, PAOK och Club Brugge, och det med riktigt bra resultat. Och om vi kikar lite mer på statistik och hur starka de är på hemmaplan så ser vi direkt att de slog både PSV och Ajax på hemmaplan förra säsongen. Häcken kommer gå det riktigt tufft idag.

BK Häcken

BK Häcken fick ingen bra lottning. AZ Alkmaar är ett riktigt bra lag på hemmaplan och de kommer gå det svårt idag. Förra året fick de också en dålig lottning och mötte RB Lepzig i den första omgången. Ett möte de självklart förlorade. Lite positiva nyheter är att Paulinho är tillbaka och redo för spel, men frågan är om han behöver lite tid eller om han kan spela 100% direkt.

Speltips: AZ Alkmaar att vinna

Odds: 1.70 hos Unibet

Avspark: 20:30

Units: 4/5