Speltips 25/6 Chile vs Uruguay |

 Speltips och rekar

Speltips 25/6 Chile vs Uruguay

Idag finns det ganska litet utbud, men jag har hittat ett riktigt fint nattspel. På Estadion de Maracana, den berömda stadion tar Chile emot Uruguay och de spelar om gruppseger. Viktig match för de båda, och speciellt för deras fans. Chile har en bra trupp, och Uruguay har två av världens bästa anfaller på topp. Så vem kommer gå vinnande ur kvällens strid?

Speltips

Grupp C i Copa America kommer avgöras ikväll. Det kommer bli en riktigt spännande match där Chile som mar två vinster och maximal med poäng tar emot Uruguay som har 4 poäng på sina två matcher. Vid en Uruguay vinst så kniper de första platsen. Chili har ett riktigt bra lag och vi tror på att de kommer bli mål av båda lag. Vi få hela 1.90 i odds på det, och idag investerar vi 4 units!

Chile

På de senaste 8 matcher så har Chile gjort mål i samtliga! De har ett riktigt bra lag med riktigt bra spelare och de spelar spännande och offensivt. Det som är intressant dock är att de har släppt in mål på de senaste 6 matcher också, och då mot mycket sämre motstånd än Uruguay. En mycket viktig match för Chile, som med en vinst idag kommer få mycket bättre självförtroende infor resten av turneringen.

Uruguay

Uruguay med anfallsduon Edinson Cavani och Luis Suarez har verkligen spelat bra och gjort många mål. De vann den första matchen mot Ecuador, dock så blev det endast ett kryss mot Japan. De spelade bättre och borde fått med sig 3 poäng. Idag är det mycket press på dem att vinna och de kommer spela riktigt offensivt vilket kommer skapa många chanser för mål, för båda lag.

Speltips: Båda lag gör mål

Odds: 1.90 hos Unibet

Avspark: 01:00

Units: 4/5