Speltips 24/8 Liverpool vs Arsenal |

 Speltips och rekar

Speltips 24/8 Liverpool vs Arsenal

Många fina matcher idag, men självklart kommer jag reka stormatchen i UK där Liverpool tar emot Arsenal. 3 viktiga poäng står på spel, och båda två behöver den. Ingen av dessa två kommer vara nöjd med ett kryss idag. Frågan är bara vem av de som kommer lyckas med bedriften at vinna? Idag har vi en så bra speltips att vi kommer investera 5 units!

Speltips

Idag satsar vi 5 units! Liverpool är ett mycket bättre lag än Arsenal. Det har de visat både innan och i de två första matcher under säsongen. Speciellt på hemmaplan, där är de oslagbara. Så dagens speltips är Liverpool att vinna. Unibet ger oss 1.70 i odds, och vi tackar för de höga oddsen på en sån här match.

Liverpool

Förra säsongen var riktigt spännande för Liverpool. Det var första gången på länge som de spelade riktigt bra och hade chans att vinna både ligan och Champions League. Om vi frågar fansen så står ligan mycket högre än Champions League, men tyvärr så lyckades de inte vinna den. City var helt enkelt för bra, men det var jämnt och allt avgjordes iden sista omgången. Champions League lyckades de dock vinna. Trots att de inte gjort några värvningar inför denna säsong så har de ett riktigt bra lag och ligan ligger i fokus nu. De är svåra att slå på hemmaplan, och har förmedlingen starkast hemmastöd i Premier League.

Arsenal

Arsenal har gjort stora ändringar i sitt lag, men i den första matchen där de vann mot Newcastle borta med 1-0 endast. Det var ingen fint spel, och det fans mycket att jobba på. De vann även den andra matchen, med 2.1 mot Burnley på hemmaplan. Även är så det ganska blekt ut, och tråkig spel. Ingen direkt plan bakom, och de kommer gå de riktigt svårt denna säsong. Trots att de har 6 poäng så kommer de få de riktigt svårt om de fortsätter spela så här.

Speltips: Liverpool att vinna

Odds: 1.90 hos Unibet

Avspark: 18:30

Units: 5/5