Speltips 24/7 Röda Stjärnan vs HJK Helsingfors |

 Speltips och rekar

Speltips 24/7 Röda Stjärnan vs HJK Helsingfors

Idag blickar vi mot Champions League kval och det börjar närma sig gruppspel. Röda stjärnan fick en ganska lätt lottning där de möter HJK Helsingfors. HJK är ett starkt lag på hemmaplan, men på bortaplan är de dåliga. Och idag möter de en av förra årets starkaste hemmalag i Champions League, ett lag som vann mot Liverpool med 2-0 hemma. Hur kommer kvällens match sluta?

Speltips

HJK Helsingfors är et bra lag på hemmaplan. På bortaplan dock spelar de ganska dåligt. Öda stjärnan vet det, och oavgjort idag innebär att allt kommer avgöras i Helsingfors. Det kommer dem inte våga riskera. Jag tror att vi kommer få se en tuff match där Röda Stjärnan kommer gå hårt ut från början och inte släppa på gasen. Viktigt att de får med sig minst 2-3 mål i dagens match för att kunna andas ut. Så dagens speltips är Röda Stjärnan -1.5. Unibet ger oss hela 1.86 i odds och vi kommer investera 4 units i dagens speltips.

Röda Stjärnan

Röda Stjärnan gjorde en riktigt fin CL kvar förre säsongen och tog sig hela vägen till gruppspel. Där fick de den värsta möjliga lottningen. I en grupp en PSG, Liverpool och Napoli är det svårt för vilket lag som helst att gå vidare ur. Med fint spel och stort support från deras fans fick de ihop 4 poäng, vilket de ska vara oerhört stolta över. De vann över Liverpool med 2-0 hemma, och är ett riktigt starkt lag på hemmaplan. HJK kommer få det riktigt svårt ikväll.

HJK Helsingfors

HJK kommer gå det riktigt svårt ikväll. De lyckades vinna mot HB Torshavn, ett lag från Färöarna med 5-2. Idag möter de en av de bästa hemmalagen i en tuff match, där det är mycket på spel. HJK kommer vara riktigt nöjda med kryss idag, så de kommer spela defensivt. Jag har dock svårt att se hur det kommer kunna stoppa Röda Stjärnan.

Speltips: Röda Stjärnan -1.5

Odds: 1.86 hos Unibet

Avspark: 21:00

Units: 4/5