Speltips 23/7 PSV Eindhoven vs FC Basel |

 Speltips och rekar

Speltips 23/7 PSV Eindhoven vs FC Basel

Champions League-kval är igång och det börjar närma sig gruppspel. Vi är i kvartsfinalen och PSV har en riktigt bra chans att gå vidare vinnande ur detta mötet. De fick en lätt lottning och får möta FC Basel. Den första matchen är viktig dock, de måste fokusera och spela offensiva, för att inte chansa och behöva avgöra allt på bortaplan.

Speltips

Idag kommer vi köra på 1×2. PSV har en mycket bättre trupp, och de spelar i en mycket bättre liga, men bra resultat. De har behållit alla sina spelare och de har som mål att komma långt Champions League. Så dagens speltips blir rak vinst på PSV Eindhoven, och Unibet ger oss hela 1.60 i odds. Vi kommer investera 4 units i dagens speltips.

PSV Eindhoven

PSV hade en riktigt bra förgående säsong. De slutade två, men då de har Ajax i sin liga, som spelare suveränt så är det en ganska stor bedrift. Att det endast skiljde 3 poäng mellan de två säger det mesta om hur de spelade. De förlorade minst matcher och släppte in minst mål förra säsongen. De har även lyckats behålla alla sina spelare, trots bud från andra klubbar. De vill satsa på denna säsong och utmana i både Champions League och även utmana Ajax om ligan.

FC Basel

Basel är också ett riktigt bra lag, men de spelar i en helt annan liga. Ligan i Schweiz och den i Holland är det ljusår mellan. Även de slutade på andra plats i ligan, där Young Boys dominerade, och det skiljde hela 20 poäng mellan första och andra platsen. Det var ganska många spelade som fick lämna eller som såldes, och Basel har köpt in några riktigt bra, unga spelare. De behöver dock tid att spela tillsammans innan de kan utmana, speciellt i Champions League.

 

Speltips: PSV Eindhoven att vinna

Odds: 1.60 hos Unibet

Avspark: 20:00

Units: 4/5