Speltips 22/8 Torino vs Wolverhampton |

 Speltips och rekar

Speltips 22/8 Torino vs Wolverhampton

Idag tar vi titt på det som är i mina ögon det hetaste mötet i Europa League playoff. Det extremt starka hemmalaget från Italien tar emot en av de stora överraskningarna från förra säsongen i England, Wolverhampton. Det kommer bli ett spännande möte på Stadio Olimpico Grande Torino. Det finns ganska många spel med spelvärde i dagens match, men jag har hittat att som är så bra, att vi kommer köra maxbet idag!

Speltips

Dagens match hade lika väl kunnat vara final. Det är lite synd att någon av dessa två lag kommer åka ut så här tidigt i tävlingen, men såna är reglerna. Jag måste ändå ge fördelen till gästerna, då de har ett bättre lag, och imponerat med sitt spel. Jag tror inte de vinner, men det ska mycket till att de förlorar. Så dagens speltips är x2, och unibet ger oss hela 1.55 i odds. Idag investerar vi 5 units i dagens speltips.

Torino

Serie A börjar en vecka efter den engelska ligan, så vi har inte haft möjlighet att analysera i vilken form Torino är. Dock så kan vi dra en slutsats från kvalrundorna att de är i bra form. De vann sina matcher med 7-1 och 6-1. Det var inga bra lag de spelade mot, men ändå imponerande vinster. Dock så kommer de få sitt första stora test idag.

Wolverhampton

Wolverhampton är förra säsongens stora överraskning. De har spelat riktigt bra, och lyckats till och med knippa en kvalplats till Europa spel i en av världens svåraste ligor. Även denna säsong har de börjar bra. Två kryss, men det är mot Leicester borta och mor Manchester United hemma. Så mer än godkänt. Även Wolverhampton har haft en ganska lätt resa i Europa League kvalet, och de har mött Crusaders och Pyunik, två lag som de kört över och lyckats göra det utan att trötta ut spelarna för mycket, och lyckats hålla de friska och pigga i ligan.

Speltips: X2

Odds: 1.55 hos Unibet

Avspark: 21:00

Units: 5/5