Speltips 22 Aug 2018 | FC Žďas Žďár nad Sázavou vs Zbrojovka Brno

 Speltips och rekar

Speltips 22/8 FC Žďas Žďár nad Sázavou vs Zbrojovka Brno

Speltips 22/8 FC Žďas Žďár nad Sázavou vs Zbrojovka Brno

Låt oss fortsätta med ytterligare ett speltips i Czech Cups andra omgång. FC Žďas Žďár nad Sázavou mot Zbrojovka Brno är en match till där vi får se ett amatörlag bli överkörda av proffsen.

Speltips:

Denna gång ser vi FC Žďas Žďár nad Sázavou ta emot Zbrojovka Brno i den andra omgången av Czech Cup. Hemmalaget, som är amatörerna, har endast 2 semiproffs i laget; medan bortalaget är nya i andra divisionen, föregående säsong blev de nedflyttade från första divisionen. Skillnaden mellan de två lagen är given och Zbrojovka Brno lär med all sannolikhet ta hem matchen med minst två mål. Hos 888sport ger oss bjudodds på 1.86 för just det; om du vill kan du även testa ett handicap 2 (2-0) till 3.20 eller ännu bättre, ett handicap på 2 (3-0) till hela 6.25.

FC Žďas Žďár nad Sázavou:

Hemmalaget spelar i Tjeckiens fjärde division – Division D. De hade faktiskt en riktigt bra start; de vann 2 matcher och förlorade en. De hade även ett riktigt bra anfall med tanke på nivån de spelar på; dock är deras försvar troligtvis det sämsta i hela Tjeckien. Under de senaste 14 matcherna fick de 3 mål eller fler emot sig. Men de hade också ett par riktigt stora vinster (5-0 och 8-1), men även ett par stora förluster (6-1 och 5-1). De har bara 2 semiproffs men trots detta vann de mot Havličkov Brod för första gången på 15 år i Czech Cup.

Zbrojovka Brno:

Zbrojovka Brno slutade på sista plats I första divisionen och blev nedflyttade till andra divisionen. Med siktet på att klättra upp på elitnivå så fort som möjligt har de köpt upp ett par spelare som är riktigt bra, allt för att de ska nå sitt mål. De förlorade två viktiga mittfältare: Tomaš Pilik och Rafael Acosta, dock har de ersatt dem med Robert Bartolomeu och Damian Baris. De signade även den erfarne anfallaren Lukas Magera.

FC Žďas Žďár nad Sázavou senaste 5 matcher:

zdar na sazavou senaste 5 matcher

Zbrojovka Brno senaste 5 matcher:

brno senaste 5 matcher

För och nackdelar:

Zbrojovka Brno är ett mycket starkare lag; de trillade ner från första divisionen och vill tillbaka till toppen så fort som möjligt.

Hemmalaget är amatörer; det är första gången på 15 år som de gått vidare från första omgången av Czech Cup.

Där var minst 3 mål under FC Žďas Žďár nad Sázavou’s senaste 14 matcher; de har ett par tunga förluster i ryggen.

✘ Det finns en risk att Zbrojovka Brno vilar ett par nyckelspelare eftersom att de har siktet på att kliva upp till första divisionen igen och kanske bara vinner med 1-0.

 

Tips: Zbrojovka Brno vinner med minst 2 måls skillnad.

Odds: 1.86 @ 888sport

Time: 17:30

Units: 3/5