Speltips 22/7 Kalmar vs Djurgården |

 Speltips och rekar

Speltips 22/7 Kalmar vs Djurgården

Idag har vi en spännande match i Kalmar, där Djurgården kommer på besök. Kalmar har länge varit top 5 lag i allsvenskan, så dagens match kommer vara spännande att se. Kommer Djurgården lyckas slå de på bortaplan och slåss om ligaguldet?

Speltips

Kalmar är ett bra lag, men just nu har de det tufft. Djurgården däremot är i riktigt fin form, och de slåss om förstaplatsen. Men tanke på analysen så blir dagens speltips Djurgården att vinna, och hos Unibet hittar vi hela 2.24 i odds. Vi kommer vara lite försiktiga och endast satsa 2 units på dagens speltips, men tanke på de höga oddsen.

Kalmar:

Kalmar spelar inte bra nu, och alla ögon är vända mot Magnus Pehrsson, tränaren. Det är ganska lätt att skylla på honom, har har fått sparken från två allsvenska klubbar på grund av dåliga resultat. Så nät det går dåligt för Kalmar, så är hans namn det första som kommer upp på tal. Och på tal om dåliga nyheter, den viktiga Rasmus Elm skadade sig i den senaste mötet mot Eskilstuna, en match som de även förlorade. Han kommer förmodligen inte spela idag. De har även många andra spelare på skadelistan, vilket talar gott för dagens speltips.

Djurgården

I Djurgården däremot så är humöret på topp. De spelar riktigt fint, det är bra stämning i laget, och de klättrar sakta men säkert mot första platsen. De har den bästa formen i Ligan än så länge, och de är även allsvenska bästa bortalag än så länge. De senaste två matcher har slutat oavgjord så 3 poäng idag är oerhört viktigt för att de ska hänga med i toppen. Turray är laget bästa målskytt med sina 7 mål på endast 5 matcher. Han går mål i lite drygt varannan match, och idag kommer Kalmars försvar ha extra svårt med honom, med tanke på deras skador.

Speltips: Djurgården att vinna

Odds: 2.24 hos Unibet

Avspark: 19:00

Units: 2/5