Speltips 22/1: PAOK-Panachaiki |

 Speltips och rekar

Speltips 22/1: PAOK-Panachaiki

Speltips 22/1: PAOK-Panachaiki

Det är dags för retur i den grekiska cupen och PAOK tar emot Panachaiki. Panachaiki lyckades besegra PAOK på hemmaplan i det första mötet men PAOK är urstarka på hemmaplan och bör inte ha några problem med att städa av motståndet ikväll.

PAOK ska vara överlägsna

PAOK leder grekiska Super League med hela poäng efter 16 omgångar. PAOK har slaktat allt motstånd denna säsongen och har tagit 46 av 48 möjliga poäng. På hemmaplan har man vunnit samtliga ligamatcher och tagit full pott. Till det första mötet med Panachaiki tog tränare Razvan Lucescu ut en reservbetonad trupp. PAOK spelar inte förrän på söndag och kommer kunna matcha ett bra lag. Panachaiki ligger sexa i grekiska Football League, som är den näst högsta divisionen i Grekland. Panachaiki har tagit majoriteten av sina poäng på hemmaplan och har gått trögt på bortaplan. Panachaiki har fortfarande inte vunnit en ligamatch på bortaplan och ställs nu mot det bästa laget i Grekland på just bortaplan. PAOK är grymt hemmastarka och har bara släppt in två mål på sina åtta hemmamatcher i Super League denna säsongen.

PAOK städar av Panachaiki utan problem

PAOK är ett mycket bättre lag än Panachaiki. Panachaiki spelade sitt livs match när man lyckades besegra PAOK på hemmaplan, men det kommer vara nästintill omöjligt att upprepa bedriften på bortaplan. PAOK har ett fantastiskt hemmafacit denna säsongen och allt talar för att man vinner enkelt ikväll.

Speltips: Panachaiki under 0.5 mål

Odds: 1.65 hos Unibet

Avspark: 18:30

Units: 4/5