Speltips 22/1: Melbourne City-Western Sydney Wanderers |

 Speltips och rekar

Speltips 22/1: Melbourne City-Western Sydney Wanderers

Speltips 22/1: Melbourne City-Western Sydney Wanderers

Melbourne City ställs mot Western Sydney Wanderers i Australiensiska A-League. Western Sydney kommer till matchen med urusel form och möter ett hemmastarkt Melbourne med siktet inställt på att hänga på topplagen.

Melbourne City

Melbourne ligger fyra i A-League och har en fin form. Laget har endast en förlust på sina senaste sex ligamatcher och siktar på att krympa avståndet upp till topplagen. På hemmaplan har Melbourne endast en förlust denna säsongen, den kom i hemmapremiären mot trean Sydney FC. Sedan dess har Melbourne gått obesegrade hemma på AAMI Park. I helgen spelade man 0-0 mot serieledarna Perth Glory och Melbourne är helt klart på gång. Melbourne har just nu nio poäng upp till Perth och kommer ge allt mot Western Sydney för att försöka ta in på topplagen. Melbourne vann mot just Western Sydney med 2-0 på bortaplan tidigare under säsongen.

Western Sydney Wanderers

Western Sydney haltar rejält denna säsongen och har endast tagit nio poäng på 14 matcher. Sydney har usel form och har endast fyra poäng på de senaste 10 matcherna. På bortaplan har Sydney gått riktigt trögt och laget snittar strax över två insläppta mål per match. Mot topp-fyra har Sydney förlorat samtliga fem möten och Sydney är helt enkelt inte tillräckligt bra för att störa de bästa lagen i A-League.

Speltips: Melbourne City vinner

Odds: 1.75 hos Unibet

Avspark: 9:50

Units: 5/5