Speltips 21 Sep | Fotboll - Sassuolo vs Empoli

 Speltips och rekar

Speltips 21/9 Sassuolo vs Empoli

Speltips Sassuolo v Empoli

Gårdagens match satt ganska enkelt. Chlesea var det bättre laget och de hade kontroll över hela matchen. Idag tar vi en tur till Italien och kikar på matchen mellan Sassuolo och Empoli. Jag förstår inte de höga oddsen och idag kör vi ett maxbett!

Speltips:

Sassuolo har fått en riktigt bra start i Serie A. Roberto De Zerbi har gjort ett underbart jobb med laget, och de har endast en förlust. Det mot Juventus på bortaplan. Dagens tips är Sassuolo att vinna, och 888sport erbjuder hela 2.14 i odds för det! De är nästan för bra för att vara sant, och idag satsar vi maxbett, det vill säga 5 units!

Sassuolo:

Sassuolo har börjat säsongen riktigt bra. De vann öppningsmatchen hemma mot Inter med 1-0. De va stora underdogs på förhand i den matchen, men de spelade riktigt bra och förtjänade vinsten. Matchen därefter var mot Cagliari på bortaplan. Den slutade 2-2, och trots att Sassuolo var det bättre laget så var det en rättvist resultat. Nästa hemmamatch var mot Geona och den slutade med hela 5-3 för Sassuolo. Därefter kom en väntat förlust mot Juventus, på bortaplan. Även där spelade de bra och förlorade med endast 1-0. Idag bör de vinna ganska enkelt då det finns inga skador i laget, och alla spelare är pigga efter landslagsuppehåll. Jagförstår itne riktigt oddset, men det är bara att tacka och ta emot.

Empoli:

Empoli har börjat riktigt dåligt. De har endast vunnit 1 av de senaste 5 matcher. Tittar vi på de 3 senaste möte med Sassuolo så har de förlorat samtliga. Jag kan inte se hur de ska lyckas vinna idag, så idag kommer vi satsa 5 units på att Sassuolo vinner!

För och nackdelar:

Sassuolo är det bättre laget
De senaste 3 innebördsmöten har Sassuolo vunnit
✘ Empoli måste skärpa sig, och det kanske de gör idag

 

Tips: Sassuolo att vinna

Odds: 2.14 @888Sport

Tid: 21:00

Units: 5/5