Speltips 21/8 Young Boys vs Röda Stjärnan |

 Speltips och rekar

Speltips 21/8 Young Boys vs Röda Stjärnan

Jag vet att jag har gett speltips på alla matcher Röda Stjärnan har spelar i Europa League kval, men jag tycker att spelbolag har så dålig koll på dem, och det finnsstort värde. Så idag kör vi en till! Dubbelmötet börjar i Basel, Young Boys är dagens värd. Det här kommer nog vara en av de tuffare matcher, då båda lagen är likvärdiga när det kommer till kvalitet och spel. Dock så skulle jag ge ett litet fördel till Röda Stjärnan när de spelar hemma, på grund av det enorma publikstödet dem har. Idag är det en viktig match då de lag som går vidare får spela gruppspel. Dt innebär oerhört mycket pengar, speciellt för lag som dessa, från de mindre ligor.

Speltips

Idag kommer vi spela ett spel jag inte brukar spela. Det är hörnor.  Jag tror att vi kommer få se ett stängd spel, och de kommer anfalla mycket via mitten av planen. Så under 9.5 hörnor är guld enligt mig, och Unibet ger oss hela 2.10 i odds på det. Vi investerar 2 units i dagens speltips

Young Boys

Young Boys har tagit över tronen i Schweiz. De har gått om Basel och spelar riktigt fint och offensivt. Även denna säsong har börjat bra, med tre vinster och ett kryss. Och de är även vidare till nästa omgång i den inhemska cupen, vilket var ganska väntat. Förra året lyckades de ta sig till gruppspel i Champions League, och det är självklart målet i år också. I gruppen hade de Valencia, Juventus och Manchester United, och trots det tuffa motståndet så lyckades de få ihop 4 poäng.

Röda Stjärnan

Röda stjärnan har verkligen imponerat på det senaste. De kommer långt i europaspel, och de dominerar den inhemska ligan. Spelet är ganska inte det vackraste, då de spelar defensivt, men de lyckas alltid göra jobbet och avancera till näsa steg. Även idag kommer de spela defensivt och försöka avgöra detta dubbelmöte på hemmaplan.

Speltips: Under 9.5 hörnor

Odds: 2.10 hos Unibet

Avspark: 21:00

Units: 2/5