Speltips 21 Aug | Fotboll - Viktoria Marianske Lazne vs Usti Nad Labem

 Speltips och rekar

Speltips 21/8 Viktoria Marianske Lazne vs Usti nad Labem

Speltips 21/8 Viktoria Marianske Lazne vs Usti nad Labem

Låt oss kika på matchen mellan Viktoria Marianske Lazne och Usti nad Labem. Skillnaden mellan dessa lagen är ganska självklar och det finns egentligen bara ett sätt den andra omgången i Czech Cup kan sluta på. Det är med en överlägsen vinst till bortalaget.

Speltips:

I andra omgången av Czech Cup tar Viktoria Marianske Lazne emot Usti nad Labem. Hemmalaget spelar den i fjärde divisionen; rent ut sagt ett amatörlag. Bortalaget är ett mycket bättre lag och spelar i division 2. Skillnaden mellan lagen är enorm, och att Viktoria Marianske Lazne ska vinna ligger väldigt långt borta. 888sport ger oss 2.12 på att Usti nad Labem vinner med över 3 mål, och är dagens speltips.

Viktoria Marianske Lazne:

Viktoria Marianske Lazne avslutade förra säsongen på en tredje plats, och låg 33 poäng bakom första platsen som Karlovy Vary tog hem. Förra säsongen hade de 8 semiproffs; denna säsong har de endast kvar 3 av dessa spelare. Resten av laget är uppbyggt på amatörspelare. I den fösta omgången av Czech Cup slog de ett annat lag från division 4, Sous, med 3-2. I ligan spelade de två matcher; de förlorade bägge med 3-0 och 2-0.

Usti nad Labem:

Usti nad Labem är ett väldigt stabilt lag i Tjeckiens andra division. Förra året klarade de sig precis från att bli nedflyttade till division 3; tack vare att de vann sina 5 sista matcher. Och inte bara det; efter de 5 vinsterna fortsatte de med att vinna vänskapsmatcherna efter säsongens slut, och vann alla 5 vänskapsmatcher; allt som allt vann de 15 matcher i rad med en imponerande målskillnad 38-12. Usti nad Labem klarade sig fint ur första omgången av Czech Cup.

Viktoria Marianske Lazne senaste 5 matcher:

Viktoria Marianske Lazne senaste 5 matcher:

Usti nad Labem senaste 5 matcher:

Usti nad Labem senaste 5 matcher:

För och nackdelar:

Skillnaden mellan lagen är enorm; Usti nad Labem är det professionella laget medan Viktoria Marianske Lazne är amatörlaget.

Usti nad Labem började säsongen med 5 av 5 vinster; de har totalt hela 15 vinster på rad.

Usti nad Labem har i dessa 15 matcher en målskillnad på 38-12 till sin fördel.

Viktoria Marianske Lazne började fjärde divisionens säsong med två förluster, utan att göra ett enda mål.

✘ Det finns en risk att Usti nad Labem kommer låta ett par spelare vila eftersom att de siktar på att avancera till första division; det finns även en risk att de bara vinner med 1-0 eller 2-0.

 

Tip: Usti nad Labem att vinna med över tre mål.

Odds: 2.12 @ 888sport

Tid: 18:00

Units: 4/5