Speltips 21/7 Norrköping vs Östersund |

 Speltips och rekar

Speltips 21/7 Norrköping vs Östersund

Idag kommer vi få se en tuff match! Norrköping är riktigt revanschsugna då de tar emot Östersund hemma. De möttes förra helgen och då vann Östersund med 2-1 ganska enkelt. Norrköping såg lite vilsna ut, men vi får hoppas att det var på grund av EL-kval de spelade. Nu när de är vidare där, så kan de fokusera på Allsvenska igen.

Speltips

Dagens speltips blir självklart på Norrköping. Det är alldeles för fina odds för att inte ta chansen. De är trots allt ett riktigt bra lag, och det visade de bäst i EL där de vann och är vidare till nästa omgång. De tar även Allsvenskan på stort allvar, och en vinst idag är ett måste för att de ska hänga med i toppen. Unibet ger oss 1.65 i odds, och vi kommer investera 4 units i dagens speltips.

Norrköping

Norrköpings form sätt på test ganska hårt nu. De spelar Europa League kvar där det går bra för dem, och en match extra i veckan börjar bli tufft för dem. Det märkte man bäst i matchen mot just Östersund, där de spelade utan några kreativa lösningar, och spelet såg långsam ut. Nu är de dock vidare i EL kvar då de besegrade St Patricks, och det innebär att de kommer spela 7 matcher totalt denna månad. Jag kommer sticka ut hakan och säga att de måste ha 3 poäng i dagens match om de ska ha någon chans att komma i toppen av allsvenskan. Och med kvalificeringen i EL så kan de fokusera fullt ut på en vinst idag.

Östersund

Östersund var ett bra lag förra säsongen, men de har sålt några av deras viktigaste spelare och det märkts i deras spel. Inför dagens match så är även Rewan Amin avstängd. Allt talar om att Östersund kommer komma med en defensiv uppställning och vara nöjda om de för med sig en poäng.

Speltips: Norrköping att vinna

Odds: 1.65 hos Unibet

Avspark: 19:00

Units: 4/5