Speltips 21/6 Frankrike U21 vs Kroatien U21 |

 Speltips och rekar

Speltips 21/6 Frankrike U21 vs Kroatien U21

Idag finns det liten utbud när det kommer till fotboll, men jag har hittat en spännande match. U21 EM är fullt igång och ikväll har jag hittat fint värde där Frankrike spelar mot Kroatien. De två nationer spelade I VM finalen, och idag får vi se hur juniorerna kommer sköta sig.

Speltips

Men en vinst idag så kommer Frankrike säkra avancemang. De har ett bra lag, och har spelat mycket bättre i denna turnering än vad Kroatien har gjort. Oddset att Frankrike vinner med två eller fler mål ligger på hela 2.30 i odds vilket är sjukt fint värde enligt mig. Så idag investerar vi 2 units på denna speltips.

Frankrike U21

I den första matchen spelade Frankrike riktigt bra och fick med sig 3 poäng. Och det var trots 2 missade straffar. Trots de vände de underläge och vann till slut med 2-1. De har ett riktigt bra lag och allt talar om att de kommer komma långt i denna turnering. Vinner de dagens match så är de med stor chans klaraför slutspel. I den sista matchen väntar Rumänien och där behöver de minst en poäng, vilket inte bör vara några större problem för dem.  De har ett spännande lag och nästan alla spelare har startplats i storlag runt om i Europa.

Kroatien U21

Kroatien hade stora förväntningar på denna turnering men de föll plask i den första matchen mot Rumänien. De förlorade den matchen med hela 4-1 och spelet såg inte alls bra ut. Jämför vi deras lag med Frankrike så har de endast en spelare som spelar i Europa, och det är Alen Halilovic. Det räcker absolut inte till, och idag kommer de ha stora problem mot Frankrike som är ett mycket bättre lag.

Speltips: Frankrike -1.5

Odds: 2.30 hos Unibet

Avspark: 21:00

Units: 2/5