Speltips 21/12: Paris FC städar av ett svagt Red Star? |

 Speltips och rekar

Speltips 21/12: Paris FC städar av ett svagt Red Star?

Paris FC tar emot Red Star hemma på Stade Sébastien-Charléty i Ligue 2. Paris FC ligger på sjätte plats i ligan och kan vid seger klättra till tredje plats i tabellen. Red Star går trögt i ligan och ligger sist i tabellen. Jumbon Red Star är inne i en jobbig period och har endast en seger på sina senaste åtta ligamatcher.

Paris urstarka på hemmaplan

Paris FC går starkt i Ligue 2 och har siktet inställt på uppflyttning den här säsongen. Paris FC ligger på sjätte plats och har endast en poäng upp till Lens på tredje plats. Huvudstadslaget har under hösten sett riktigt starka ut och har just nu endast en förlust på sina senaste åtta ligamatcher. Paris FC är obesegrade på hemmaplan den här säsongen och är ett av ligans bästa hemmalag med ett facit på 6-2-0. I förra omgången besegrade man toppkonkurrenten Grenoble med 1-0 på bortaplan och tog en tung skalp i striden om uppflyttning.

Red Star ligger sist och haltar rejält i tabellen. Red Star vann förvisso senast och bröt en sju matcher lång svit utan vinster. Det ska tilläggas att lagets senaste seger kom mot bottenkonkurrenten Souchax. På bortaplan har Red Star fortfarande inte vunnit och man har endast lyckats skrapa ihop tre av 24 möjliga poäng på bortagräs den här säsongen. Red Star vann National 1, den franska tredjedivisionen, förra säsongen och tog därför steget upp till Ligue 2. Red Star ser ut att återigen få börja om i National 1 om man inte får igång spelet väldigt snart. Red Star har just nu fem poäng upp till säker mark och måste börja vinna matcher för att rädda kontraktet.

Mycket talar för att Paris FC tar tredje raka ligasegern mot Red Star ikväll och hänger på i toppstriden. Rygga speltipset och streama matchen hos Bet365!

Speltips: Paris vinner mot Red Star

Odds: 1.83 hos Bet365

Avspark: 20:30

Units: 4/5