Speltips 20/8 Sheffield Wednesday vs Luton Town |

 Speltips och rekar

Speltips 20/8 Sheffield Wednesday vs Luton Town

Idag har vi hittat en riktig guldkorn i Championship. Nykomlingen Luton Town tar en tripp till Sheffield för att möta ett starkt hemmalag. De är ganska mycket press på dem i början av säsongen, Luton Town är ett lag som ska spela i Championship. Men är Sheffield Wednesday för bra för att de ska ha någon chans att plocka poäng? De är nöjda med ett kryss också, men jag tror att det kommer bli tufft.

Speltips

I mina ögon är det alldeles för höga odds på Sheffield Wednesday. De är en av de bästa lag i Championship och har spelar riktigt bra. Luton Town har förlorat samtliga matcher de spelat, och de är nykomlingar, vilket sätter extra press på dem. Så dagens speltips är Sheffield Wednesday att vinna. Unibet ger oss 1,90 i odds, och idag investerar vi 4 units i dagens speltips.

Sheffield Wednesday

Sheffield W är klara favoriter i dagens match. Spelbolagen håller inte med, trots att de har 2 vinster på de 3 senaste matcher. I den senaste matchen mot Millwall, där deras första förlust för säsongen kom så spelade de bra, och även med en man mer hela andra halvlek. Men de lyckades inte bryta sig igenom deras försvar, och jag antar att det är på grund v den insatsen som oddset är höga på Sheffield Wednesday idag.

Luton Town

Luton Town är tillbaka i Championship. De har startat säsongen ganska bra, trots att de inte lyckats vinna någon match ännu. Men vi som har följt dem har sett ett anat spel, än det som reflekteras i resultaten. Till deras försvar har de mött 3 riktigt bra lag i sina 3 första matcher. Middlesbrough, West Brom och Cardiff räknas till de bättre lagen i Championship. Idag möter de det bästa laget i mina ögon, och det ska mycket till att iv inte ska få se Sheffield Wednesday slåss om uppflyttning. Det kommer inte bli många mål i dagens match, Luton Town kommer vara nöjda med ett kryss och kommer därför spela defensivt. Att lyckas hålla det i 90 minuter borta mot Sheffield Wednesday kommer vara svårt dock.

Speltips: Sheffield Wednesday att vinna

Odds: 1.90 hos Unibet

Avspark: 20:45

Units: 4/5