Speltips 20 Aug 2018 | Fotboll - Crystal Palace vs Liverpool

 Speltips och rekar

Speltips 20/8 Crystal Palace vs Liverpool

Speltips 20/8 Crystal Palace v Liverpool

Det är andra omgången av Premier League tar hemmalaget Crystal Palace emot Liverpool. Båda lagen vann i den första omgången och därav kan vi förvänta oss en spännande match. Dagens möte kommer ge oss exalterade möjligheter från båda lagen.

Speltips:

Liverpool är helt klart matchens favorit, dock är oddset på att de ska vinna inte speciellt lockande. Jag förväntar mig ett öppet spel, och med tanke på att Crystal Palace spelar hemma så ser jag stort värde i att spela på att de får över 3.5 skott på mål. 888sport ger oss hela 2.10 på att Crystal Palace har mer över 3.5 skott på mål vilket också är dagens speltips.

Crystal Palace:

Crystal Palace inledde säsongen med en 2-0 vinst på bortaplan mot Fulham. Även om de bara hade 34% bollinnehav lyckades de ändå med 10 skott och 9 av dessa var på mål. Roy Hodgesons sida gav många skottlägen och många av dem kom från ett långt avstånd. De kommer spela på precis samma vis idag och vi tror att de kommer ha minst 4 skott på mål.

Liverpool:

I första matchen av första omgången vann Liverpool överlägset mot Westham med 4-0 i Anfield. Liverpool dominerade matchen och lyckades få till hela 18 skott (8 av dessa på mål) och höll ett bollinnehav på 65%. Å andra sidan spelade motståndarna väldigt defensivt och fick endast till 5 skott, 2 av dessa på mål. Liverpools försvar var ganska svagt i början av säsongen och de gav sina motståndare många lägen att skjuta utanför boxen. Den stora svagheten är Naby Keita (defensiv mittfältare) som har rollen att försvara dessa skott, han har inte riktigt kommit in i rollen än.

Crystal Palace senaste 5 matcher: 

Crystal Palace senaste 5 matcher: 

Liverpool senaste 5 matcher: 

Liverpool senaste 5 matcher: 

För och nackdelar:

Crystal Palace spelade defensivt i den första omgången mot Fulham och lyckades trots detta få till hela 9 skott på mål.

Liverpool har en tendens att ge motståndarna många skottlägen utanför boxen.

✘ Liverpool lär ha mer än 65% bollinnehav och Crystal Palace lär spela väldigt defensivt för att hålla nollan så länge som möjligt.

 

Tips: Över 3.5 skott på mål

Odds: 2.10 @ 888sport

Tid: 21:00

Units: 2/5