Speltips 20/7 Los Angeles Galaxy vs Los Angeles FC |

 Speltips och rekar

Speltips 20/7 Los Angeles Galaxy vs Los Angeles FC

När jag såg denna match så kunde jag inte låta bli att reka den. Stekhet derby i Los Angeles där Zlatan & CO tar emot den stora rivalen Los Angeles FC. Jag kommer välja sida i dagens match. LA Galaxy är en av mina favoritlag i MSL, mest på grund av David Beckham och Zlatan Ibrahimovic, så jag har lite koll på dem. Derby är alltid svårtippad, men jag tror att jag hittat en liten lucka med övervärde i dagens match.

Speltips

Idag är det en het derby i MSL. Zlatan spelar som bäst i såna här matcher, men Los Angeles FC har varit alldeles för starka i år, så frågan är om Zlatan kan göra sitt bästa i dagens match. Los Angeles FC har riktigt bra defensiv och de är hela för tillfället. Vi kommer testa en rak vinst på den, och Unibet ger oss hela 1.80 i odds på det. 2 units investerar vi i dagens match.

Los Angeles Galaxy

LA Galaxy har fin statistik mot Los Angeles FC. De är det enda lager i MLS som aldrig förlorat mot Los Angeles FC. Do kså tycker jag inte at vi kan lita på enbart den statistiken. Om vi gräver lite djupare så kan vi se att LA Galaxy har förlorat 4 av de 5 senaste matcher på hemmaplan.

Los Angeles FC

Gästerna är favoriter i dagens match. Dock så tycker jag att oddset är höga på dem. 1.60 borde vara rimligt med tanke på deras form, och främst av allt, LA Galaxys form på hemmaplan. Los Angeles FC leder tabellen och en vinst i dagens derby är viktig för dem. Både för att de vill slå Galaxy, men också för att öka deras ledning och kunna spela mer avslappnat i matcherna framöver.

Speltips: Los Angeles FC to win

Odds: 1.80 hos Unibet

Avspark: 04:00

Units: 2/5