Speltips 20/5 AIK vs Falkenberg |

 Speltips och rekar

Speltips 20/5 AIK vs Falkenberg

Idag har vi tyvärr inte så många matcher på schemat. Men som tur är så har Allsvenskan som har startat och har ett flertal roliga matcher att bjuda på. En match som jag fastnat för en den där AIK tar emot Falkenberg. AIK har chans att klättra upp till 3:de plats med en vinst idag. Och spelbolagen tror att de kommer vinna. Vad hittar vi för värde i matchen?

Speltips

AIK kommer med stort sannolikhet vara titelutmanare i årets upplaga av Allsvenskan. För att ha någon chans så måste de vinna matcher mot lag som Falkenberg, då är det endast 3 poäng som räknas. Det bör inte vara några större problem, och även spelbolagen håller med mig, då de har 1.45 i odds på att AIK vinner. Bara det faktum att de inte förlorat 25 raka hemmamatcher talar om hur starkt hemmalag de är. De har även hållit nollan i 13 av  dem. Så dagens speltips blir Asian handicap, -1 på AIK. Vi får hela 1.75 i odds på det, och på grund av de höga oddsen och sannolikheten att vår tips går in så kommer vi spela maxbet idag, det vill säga 5 units.

AIK

AIK hittar vi på en sjätte plats, dock så har de en match mindre spelat. Vid en vinst idag klättar de till 3:de platsen, dock endast en poäng bakom Malmö FF, som är på första plats. Ganska tight och en viktig match för AIK om de ska hänga med i toppstriden. De kommer till dagens match med 3 raka vinster, och de kommer inte ha några större problem att vinna över Falkenberg idag.

Falkenberg:

Nykomlingarna har inte fått ett bra start. De ligger sist i tabellen och har endast en vinst, och det i premiären mot Örebro. De har förlorat 6 raka matcher mot AIK, och idag kommer de få det riktigt svårt med tanke på deras form och motivation.

Speltips:  AIK -1 Aisan 

Odds: 1.75 hos Unibet

Avspark: 19:00

Units: 5/5