Speltips 2 Sep | Fotboll - Atalanta vs Cagilari

 Speltips och rekar

Speltips 2/9 Atalanta vs Cagliari 

Speltips 2/9 Atalanta vs Cagliari 

Atalanta spelar mot Cagliari hemma i den tredje omgången av Serie A. Atalanta har ett bra flyt och bör inte ha några problem med att göra minst 2 mål ikväll.

Speltips:

Atalanta spelar bra för tillfället medan Cagliari gör det motsatta. Atalanta gör många mål, och Cagliari släpper in många mål. Oddset för att Atalanta ska vinna är låga, och de blir bara lägre ju närmre matchen kommer. Däremot har jag hittat bra odds på att Atalanta gör minst 2 mål. Det hittade jag hos 888sport, till hela 1.6 i odds.

Atalanta:

Atalanta är storfavoriten i dagens möte. De spelar för tillfället riktigt bra, och av 7 matcher denna säsong så har endast en match slutat med mindre än 2 mål för Atalanta. När det kommer till vänskapsmatcher så har de gjort mer än två mål i 11 av 12 matcher. Senaste matchen slutade 3-3 mot Roma.

Cagliari:

I de två första omgångarna lyckades Cagliari endast plocka hem en poäng. De spelade 2-2 mot Sassuolo på hemmaplan, och förlorade med 2-0 på bortaplan mot Empoli FC.

Atalanta 5 senaste matcher:

Atalanta 5 senaste matcher:

Cagliari 5 senaste matcher:

Cagliari 5 senaste matcher:

Atalanta v Cagliari 5 senaste matcher:

Atalanta v Cagliari 5 senaste matcher:

För och nackdelar:

Atalanta har gjort 2 mål eller mer i 6 av 7 matcher; 11 av 12 om man räknar med vänskapsmatcher

Cagliari släppte in tv mål mot ett ganska svag lag i den senaste matchen

✘ Atalanta kanske vilar några viktiga spelare då de spelar Europa League kval och har många matcher under en kort tidsperiod

 

Tips: Atalanta över 1.5 mål

Odds: 1.60 @ 888sport

Tid: 20:30

Units: 4/5