Speltips 2 Aug 2018 | FK Sarajevo vs Atlanta BC - BettingGuide.se.se

 Speltips och rekar

Speltips 2/8 Sarajevo – Atalanta, en måste match?

Speltips 2/8 Sarajevo – Atalanta, en måste match?

Det är dags för den andra omgången av European Leauge. Många intressanta matcher men jag har fastnat för en. FK Sarajevo tar emot Atalanta BC på hemma plan. Första omgången spelades på Reggio Emilia (Detta på grund av att Atalantas stadium inte har har UEFA´s licens). Matchen slutade 2:2, vilket var en stor överraskning! Atalanta MÅSTE vinna matchen om de ska gå vidare, och mot ett lag som Sarajevo bör det inte vara några svårigheter. 2-2 för förlängningar ser jag inte möjligt.

Dagens tips!

Atalanta BC dominerade hela första matchen och borde vunnit med 4-5 måls marginal ganska lätt. De hade 70% bollinnehav, i halvlek ledde de 2:0. Musa Barrow have två klara chanser att utöka ledningen som han missade. I andra halvleken tog de det lite lugnare då de trodde att de hade vinsten i bakfickan, men helt plötsligt så gjorde Sarajevo två mål från två skottlägen. Dagens match kommer vara annorlunda. Atlantas coach, Gian Piero har sagt att laget är motiverat och de vill visa att de hör hemma i den tredje omgången av Europa Leauge. De kommer göra allt för att vinna med minst 2 måls marginal. Att Atalanta BC ska vinna ger 1.4 i odds, vilket är alldeles för lågt, och passar bra i en dubbel. Jag har hittat -1 för hela 2.2 i odds, vilket är dagens speltips!

FK Sarajevo:

Sarajevo började den i den bosniska likan med förlust mot FK Radnik Bijeljina (1:0), men lyckades i den andra matchen köra över FK Mladost med hela 4:0 hemma. FK Sarajevo´s coach, Husref Musemic lyckades vila de flesta nyckelspelare i den matchen, så att spelarna är fräscha och utvilade kommer vara FK Sarajevo´s största styrka. Trots det är är kvaliteten på FK Sarajevo´s spelare mycket sämre än deras motståndare från Italien, vilket är en av de viktigaste punkterna här. Även Bojan Pavlovic, FK Sarajevo´s målvakt ses som den svagaste punkten de har. Han lyckades rädda några ganska svåra skott i det första mötet, men det kommer ses som en stor överraskning om han lyckas prestera igen.

Atalanta BC:

Atalanta har endast haft en svår match denna säsong, och det är mot FK Sarajevo. De har spelat 4 st vänskapsmatcher och vunnit samtliga, inklusive vinst över Herta BSC Berlin 3:2. Efter matchen mot FK Sarajevo så spelade de mot Virtus Bergamo och vann 3:0. Trots att Josip Ilicic inte kommer kunna spela mot FK Sarajevo så är deras mittfältare Remo Freuler tillbaka och ska spela istället för ungtuppen Matteo Pessina. Det innebär att Atalanta kommer behålla sitt höga bollinnehav och attackera mycket. Även planen är i bra skick, vilket brukar vara väldigt ovanligt när det kommer till lag från Balkan. Atalanta BC visade sin styrka i första halvleken, och de kommer med all säkerhet inte sakta ner i denna match, utan spela 100% både första och andra halvlek. Det kommer vinna ganska lätt och kvalificera till den tredje omgången. Och trots att de kan gå vidare med 1-0 vinst, så tror jag inte de vågar ta risken då de åker ut om matchen slutar 1-1, utan de kommer köra hårt och vinna med minst ett måls marginal.

FK Sarajevo 5 seanste matcher:

FK Sarajevo 5 senaste matcher

Atalanta BC 5 senaste matcher:

Atalanta 5 bortamatcher

FK Sarajevo 10 senaste hemmamatcher:

sarajevo vs atalanta

Atalanta BC 10 senaste bortamatcher:

sarajevo vs atalanta

För och nackdelar

Atalanta BC är ett mycket starkare lag än FK Sarajevo

Atalanta BC borde vinnut med 4-5 mål den första matchen. Denna match måste de vinna för att gå vidare

Atalanta BC har alla spelare med sig idag, bara Ilicic saknas, men den viktiga mittfältaren Freuler iär tillbaka

✘ Atalanta BC går vidare även vid 1-0 vinst

 

Tip: Handicap Atalanta BC (-1)

Odds: 2,10 @ Betsson

Tid: 20:15

Units: 5/5