Speltips 2/8 Luton Town vs Middlesbrough FC |

 Speltips och rekar

Speltips 2/8 Luton Town vs Middlesbrough FC

Luton Town har gjort ett riktigt bra jobb. Efter hela 13 säsonger i de lägre ligor i England har de äntligen vunnit League One och blivit uppflyttade. Dock så finns det inget tid att slappna av, i den första matchen får de tuff motstånd direkt och frågan är hur de kommer sköta det?

Speltips

Nykomlingarna mot veteranen. Båda lag är vill få en bra start, och båda har mycket att bevisa. Men frågan är om  Middlesbrough kommer leverera? De är alldeles för storfavorit enligt spelbolagen, någon jag inte riktigt förstår. Och att 21X ger hela 1.45 i odds hos Unibet tycker jag är bara löjligt. Därför blir det dagens speltips och vi kommer investera 4 units i dagens speltips.

Luton Town

Luton Town har spelat riktigt fint det senaste säsongen. Det blev belönat och nu bör de spela i den näst högsta ligan i England. Något som välkomnats oerhört mycket av alla fans. De är ganska redo och har gjort fina köp av spelare i form avBrendan Galloway från Everton, Jacob Butterfield från Derby och Callum McManaman från Wigan. De förlorade genrepet mot Norwich med hela 5-1, men jag tycker inte at vi ska fokusera mycket på den matchen, då det har varit många andra saker som varit ansvariga för den förlusten. Vi fokuserar på dagens match istället. De för ett tufft start, Middlesbrough var med och kämpade om uppflyttning till Premier League förra säsongen, och de vill göra det i år igen. Så

Middlesbrough FC

Middlesbrough är ett bra lag, som spelade riktigt bra på hemmaplan förra säsongen. De fick ett bra start, men de tappade alldeles för många poäng på slutet, då det var som viktigast. Det gjorde att de hamnade på sjunde plats och missade kval till Premier League. Jag tror inte de kommer vinna enkelt idag, med tanke på att de inte är det bästa laget när det kommer till bortaplan.

Speltips: 1X

Odds: 1.45 hos Unibet

Avspark: 20:45

Units: 4/5