Speltips 2/7 England vs USA |

 Speltips och rekar

Speltips 2/7 England vs USA

Idag har jag hittat riktigt fint värde i den första semifinalen i Dam-VM. Denna match är främst intressant då vinnaren kommer möta Sverige i nästa omgång. Om det blir i matchen för första eller tredje plats, det kommer avgöras i matchen mellan Sverige och Tyskland. Två riktigt bra lag möts idag och det kommer nog bli ganska jämnt. Dam-VM har levererat några riktigt bra och spännande matcher och jag tror att vi kommer få se en minnesvärd match idag. Men frågan är, finns det något värde att betta på?

Speltips

Det här kommer bli en match som kan sluta hur som helst. Båda två är motiverade och sugna på att spela i finalen. USA är förhandsfavoriten att vinna hela turneringen. England är en stor fotbollsnation och det är stor press på dem att vinna dagens match. Jag har hittar fint värde på målmarknaden. England gör många mål i sina matcher, och USA har släppt in mål i två av sina. Jag kommer gardera dagens speltips, och vi kommer köra på Asian handicap. Över 2 mål ger oss fina 1.65 i odds, och vi kommer investera 4 units i dagens speltips.

England

England har vunnit samtliga sina matcher. De började lite långsamt, men har spelat bättre under turneringens gång. De har gjort många mål, men deras motstånd har varit medioker. Nu är det första gången de för möta bra motstånd och de kommer sättas på prov.

USA

Usa är det stora favoriten att vinna hela VM. De har också vunnit samtliga matcher de spelat i VM i år, och all under ordinarie tid. De har inte imponerat, och både mot Spanien och Frankrike vann de med 2-1, i matcher som lika gärna kunde slutat 2-1 för det andra laget. USA stora styrka ligger i deras fysik, där de är överlägsna alla andra lag.

Speltips: Över 2 mål, Asian hnadicap

Odds: 1.65 hos Unibet

Avspark: 21:00

Units: 4/5