Speltips 2 Okt | Fotboll - Lyon vs Shakhtar Donetsk

 Speltips och rekar

Speltips 2/10 Lyon vs Shakhtar Donetsk

Speltips 2/10 Lyon vs Shakhtar Donetsk

Champions League är äntligen tillbaka! Vi såg några riktigt bra matcher i den första omgången, och jag är ganska säker på att denna veckans matcher kommer vara minst lika bra. Det finns många bra matcher, men jag har hittar bra värde i en av de; matchen mellan Lyon och Shakhtar Donetsk. Spelbolagen har gett överodds på ett spel, och det ska vi se till att utnyttja.

Speltips:

I den andra omgången av Champions Leagues gruppspel så kommer Shakhtar Donetsk åka till Frankrike där de kommer spela mot Lyon. Shakhtar Donetsk är ett bra bra lag, men Lyon besegrade Manchester City i den första omgången. De är obesegrade 5 matcher i rad. Jag kan inte se hur Shakhtar Donetsk kommer ha någon chans idag. Så dagens bet är Lyon att vinna. 888sport erbjuder oss hela 1.95 i odds för det.

Lyon:

Lyon gjorde det omöjligt i den senaste matchen mot Manchester City. De slog dem på bortaplan, och de spelade riktigt bra, Oddset för at Lyon skulle vinna den matchen var hela 19! Det gav de självförtroende och matchen därefter slog de Marseille med 4-2. Oddset är alldeles för höga på Lyon idag, och vi investerar 4 units i en hemmavinst för dem idag.

Shakhtar Donetsk:

Jag vill inte på någon sätt ta något ifrån Shakhtar Donetsk. De är ett riktigt bra lag, och de har dominerat den Ukrainska ligan länge nu. De spelar de stora turneringar i Europa varje år och gör det bra. Men Lyon är för tillfället ett mycket bättre lag. Shakhtar Donetsk hade problem i den första matchen mot Hoffenheim på hemmaplan. De låg under 2 gånger, och lyckades spela 2-2 med ett mål i slutminuterna. Det är även tveksamt om Dentinho och Wellington kommer spela idag, vilket kan förklara de höga oddsen.

För och nackdelar:

Lyon vann mot Manchester City på bortaplan

 Denna säsongen har Lyon endast en förlust på hemmaplan

✘ Shakhtar Donetsk spelar bra på hemmaplan

 

Tips: Lyon att vinna

Odds: 1.95 @888Sport

Tid: 21:00

Units: 4/5