Speltips 19/8 Wolverhampton vs Manchester United |

 Speltips och rekar

Speltips 19/8 Wolverhampton vs Manchester United

Andra omgången av Premier League avslutas med en spännande och tuff match. Wolverhampton har spelar riktigt bra, speciellt mot lag i den övre halvan av tabellen och de har gjort några fina förstärkningar inför örets upplaga av Premier League. Manchester United har börjat bra med att vinna mot Chelsea med 4-0, och många kommer att följa kvällens match för att se om det var tur eller om de verkligen är i form att utmana om topp 4 platserna, efter förra säsongens flopp.

Speltips

Dagens speltips var ganska enkel. Vi kommer få s två riktigt bra lag göra upp. Båda två kommer spela offensivt och är endast nöjda med en vinst. Om vi kikar på statistiken så har spelet båda lag gör mål suttit i alla matcher förutom en. Det tror jag är ett starkt spel, och de får bli dagens speltips. Unibet ger oss hela 1.90 i odds, och vi kommer investera 4 units i dagens speltips.

Wolverhampton

Hatten av för Wolverhampton. De gjorde ett riktigt bra jobb mot storlagen o den förra säsongen och lyckades även knipa 7:de platsen, vilket gav dem europaspel. Om de inte tappat många onödiga poäng mot de sämre lagen, så hade vi sett dem ännu högre upp i tabellen. Nu väntar Torino i nästa omgång av Europa League, vilket kommer bli en tuff match, men en spännande utmaning för dem. De slog FC Pyunik med hela 8-0 totalt sett, så de är i bra form nu. Det kommer bli spännande att se hur de spelar ikväll när de är i desperat behov v poäng i Premier League, då de fick med sig 2 poäng endast i den första omgången.

Manchester United

United har haft det jobbigt ett bra tag nu.  Många hoppades att legenden Solskjaer skulle göra ändra på allt, och det började bra, men sen föll de tillbaka i sina gamla vanor med dåligt spel och tjafs i truppen.  Det var mycket prat om vilka spelare som skulle lämna och vilka som skulle stanna kvar, men det har inte varit några större ändringar trots det. Och i den första matchen vann United mot Chelsea med hela 4-0, så dagens match kommer vara riktigt spännande att se hur de sköter sig.

Speltips: Båda lag att göra mål

Odds: 1.90 hos Unibet

Avspark: 20:30

Units: 4/5