Speltips 19 Aug 2018 | Fotboll - Sassuolo v Inter Milan

 Speltips och rekar

Speltips 19/8 Sassuolo v Inter Milan

Speltips 19/8 Sassuolo v Inter Milan

I den första omgången av Serie A så tar hemmalaget Sassuolo mot Inter. Inter Milan hade stora problem mot Sassoulu i den senaste matchen, men jag tror att de har lärt sig av sina misstag nu

Speltips:

Tittat vi på innebördsmötet, så kan man tycka att Sassuolo bör ta dagens match lätt. På deras senaste 11 möten så har Sassuolo vunnit 7 st och Inter endast 4. Inter Milan vann de första 3 matcherna, och sen lyckades de endast vinna en match på nästföljande 11 möte. Förra säsongen så kämpade Sassuolo mot nedflyttning, vann båda innebördsmöten med 1-0 och 2-1 mot ett Inter som kämpade för en plats i Champion League. Inter Milan ser mycket starkare ut denna säsong, och att tappa poäng mot lag som Sassuolo bör inte ske. På 888sport hittar vi 1.65 i odds för en vinst på Inter, vilket är dagens speltips.

Sassuolo:

Sassuolo käpmade mot nedflyttning förra säsongen, och tack vare ett starkt avslut så lyckades de komma 8 poäng före sistaplatsen, där Crotone hamnade. De har köpt ett par spelare som är helt okej. Den offensiva mittfältaren Jeremie Boga, från Chelsea, Federico Di Francesco från Bologna, anfallaren Khouma Babacar från Fiorentina; central försvarare Marlon,from Barcelona; och mittfältaren Kevin-Prince Boateng, anslöt sit gil laget som en ”free agent”. Dock så har de sålt sina bästa spelare från förra säsongen: anfallaren Diego Falcinelli, (Bologna); central försvarare Francesco Acerbi, (Lazio); och, Matteo Politano, (Inter).

Inter Milan:

Inter Milan kommer spela offensivt idag, enligt deras tränare Luciano Spalletti. Inter Milan köpte centrala mittfältaren Radja Nainggolan; Anfallaren Lautaro Martinez; försvararen Sime Vrsaljko; mittfältaren Keita Balde och backen, Stefan de Vrij; alla dessa är spelare utav högsta kvalitet. Spelare som lämnade klubben (Geoffrey Kondogbia, Eder, Davide Santon, Yotu Nagatomo…) kan Inter klara sig utan, så i år gjorde de ett riktigt bra jobb under transfer fönstret. Med dessa spelare kommer de garanterat vara med och kämpa om topp 3 i år, det är en sak som är säker.

Sassuolo senste 5 matcher:

Sassuolo senste 5 matcher:

Inter senste 5 matcher:

Inter senste 5 matcher:

Sassuolo v Inter senste 5 matcher:

Sassuolo v Inter senste 5 matcher:

För och nackdelar:

Inter gjorde ett bra jobb under transfer, och är mycket starkare än förra säsongen.

Sassuolo sålde sina bästa spelare som de ersatte med några helt ok, en del behöver lite tid.

Inter Milan behöver en vinst idag för att hänga på Juventus.

✘ Sassuolo vann7 av 11 innebördsmöte, 4 av de 5 senaste.

 

Tip: Inter att vinna

Odds: 1.65 @ 888sport

Tid: 20:30

Units: 2/5