Speltips 19/7 Senegal va Algeriet |

 Speltips och rekar

Speltips 19/7 Senegal va Algeriet

Idag tar vi en tur till Egypten. Salah & CO lyckades inte ta sig hela vägen till final, men vi kommer få se två topplag kämpa om det Afrikanska Mästerskapet idag. Båda två har spelat bra igenom hela turneringen och det kommer bli  en tuff och spännande match vi kommer titta på ikväll.

Speltips:

Två lag som välförtjänt hamnat i final. Senegal var det stora favoriten på förhand, men efter att ha följt hela turneringen så ger jag fördel till Algeriet. Senegal är trötta och Algeriet är det enda laget som slagit dem, i en match där de utnyttjade ytor mycket, och spelade taktiskt bra. Jag kommer gardera mig, och dagen speltips blir Algeriet att lyfta trofén. Unibet ger oss hela 1.95 i odds, och vi kommer investera 3 units i dagens speltips.

Senegal:

Senegal har, tillsammans med Egypten varit favoriter att ta hem denna turnering. De har spelat helt ok, de är i final men det har inte alltid varit deras bästa spel. Den stora stjärnan Sadio Mane har missat 2 straffar och är i tveksam form enligt mig. Deras stora styrka är det offensiva, då de endast släppt in en mål i hela turneringen, och det målet kom från Algeriet. De spelade i 30 minuter mer i semifinalen, någon som absolut tar på spelarna i det extremt höga värmen. Så spelarna är trötta och det kommer betyda mycket i dagens match.

Algeriet:

Algeriet har imponerat oerhört mycket på mig, och jag trodde aldrig vi skulle se dem i finalen. De är det enda laget som tagit sig igenom hela turneringen utan att för en enda match! De var i samma grupp som Senegal och de vann över dem i gruppspelet. De är även det enda laget som gjort mål mot Senegal i turneringen. Riayd Mahrez har spelar riktigt bra och visat fin form igenom hela turneringen.

Speltips: Algeriet att lyfta pokalen

Odds: 1.95 hos Unibet

Avspark: 21:00

Units: 3/5