Speltips 18 Aug 2018 | Fotboll - Fulham v Tottenham

 Speltips och rekar

Speltips 18/8 speltips Tottenham vs Fulham

Speltips 18/8 Tottenham vs Fulham

I den andra omgången av Premier League kommer Fulham till Wembley för att möta Tottenham. När det kommer till denna match så är Spurs de stora favoriterna och de ser fram emot sin första vinst på hemmaplan.

Speltips:

Tottenham visade sin styrka i den första bortamatchen mot Newcastle. Fulham blev en stor besvikelse då de förlorade hemma mot Crystal Palace. Det verkar som att de kommer ha det svårt att hålla sig kvar i Premier League i år. Tottenham kommer kämpa för topp 5, som de gör varje år, det är en sak som är säker. Jag tror att Spurs kommer vinna dagens match med minst två mål, vilket också är dagens speltips. 888sport ger oss 1.66 odds för att just det ska hända.

Tottenham:

Tottenham vann 2-1 utan några större bekymmer mot New Castle på bortaplan. Målskyttarna var Jan Vertonghen och Dele Alli. Harry Kane väntar fortfarande på att göra mål, han har nu 14 matcher bakom sig utan att ha gjort ett enda mål. Idag kommer han göra allt han kan för att se till att bollen hamnar i nätet. Trots att Victor Wanyama är skadad och Son Heung-Min spelar med Sydkorea i de Asiatiska spelen, så bör Spurs vinna ganska enkelt.

Fulham:

Fulham har åter igen gjort sina supportrar besvikna med förlusten 2-0 mot Crystal Palace. De dominerade hela matchen men lyckades ej få in bollen i mål. Anfallaren Aleksandar Mitrovic missade ett flertal riktigt bra målchanser.

Deras största bekymret idag är att Alfie Mawson, som kom från Swansea, fortfarande är skadad och kan inte vara med idag.

Tottenham 5 senaste matcher:

Tottenham 5 senaste matcher:

Fulham 5 senaste matcher:

Fulham 5 senaste matcher:

För och nackdelar:

✓ Tottenham är ett mycket bättre lag.

✓ Tottenham vann första matchen borta och vill även ha en seger på den första hemmamatchen.

✓ Fulham förlorade mot ett svagt Crystal Palace hemma, och visade att de kommer ha problem att stanna kvar i Premier League i år.

✓ Fulham back, Alfie Mawson, är skadad.

✘ Harry Kane har inte lyckats göra mål på länge.

✘ Tottenham var nöjda med sin vinst 2-1 i den första matchen.

 

Tips: Tottenham -1.5

Odds: 1.66 @ 888sport

Tid: 16:00

Odds: 4/5