Speltips 18 Aug 2018 | Fotboll - Guingamp v Paris SG

 Speltips och rekar

Speltips 18/8 Guingamp vs Paris SG

Speltips 18/8 Guingamp vs Paris SG

I den andra omgången av den franska Ligue 1 tar Guingamp emot Paris SG hemma. Bortalaget är stor favorit i dagens match och de SKA bara vinna matchen med stor marginal.

Speltips:

Paris SG visade i den första omgången att det inte spelar någon roll om de vilar sina stjärnspelare, de vinner enkelt ändå. Första matchen vann de mot Caen med 3-0. Guinamp förlorade mot St. Etienne med 2-1 och idag hoppas de på att inte förlora med så stor skillnad. Dock så tror jag att just detta kommer att ske, och jag har hittat fina odds hos 888sport på att Paris SG vinner med 2 eller fler mål för 1.63.

Guingamp:

Guingamp slutade på en tolfteplats förra säsongen, vilket de va nöjda med. De hoppas att sluta i mitten av tabellen i år igen vilket innebär att vinna mot mellanlag och förlora mot alla storlag. Det finns inga större förändringar i deras lag. De har köpt en erfaren mittfältare från Metz, Nolan Roux. Och har endast sålt en spelare, Clement Grenier som gick till Rennes.

Paris SG:

Paris SG körde över Caen med 3-0 trots att deras stjärnor Kylian Mbappe, Edinson Cavani, Dani Alves, Laywin Kurzawa, Thomas Meunier, Julian Draxler and Marco Verratti inte spelade. I dagens match förväntar vi oss att Mbappe, Meunier och Draxler spelar. På de två matcher denna säsong har de gjort 7 mål samt att de håller nollan.

Guingamp 5 senaste matcher:

Guingamp 5 senaste matcher:

Paris SG 5 senaste matcher:

Paris SG 5 senaste matcher:

Guingamp v Paris SG 5 senaste matcher:

Guingamp v Paris SG 5 senaste matcher:

För och nackdelar:

✓ Paris SG är ett mycket starkare lag än Guingamp.

 De första två matcher denna säsong vann Paris SG med 4-0 mot AS Monaco och med 3-0 mot Caen.

Kylian Mbappe kommer spela idag.

✘ Guingamp kommer ge allt ifrån sig att inte förlora stort.

 

Tips: Paris SG -1.5

Odds: 1.63 @ 888sport

Tid: 17:00

Units: 3/5