Speltips 18/8 Dalkurd vs GAIS |

 Speltips och rekar

Speltips 18/8 Dalkurd vs GAIS

Superettan har underhållit oss då de stora ligor har haft paus. Det börjar bli ganska tydligt nu dock, hur det kommer sluta. GAIS kämpar om att hänga kvar, och Dalkurd hittar vi i mitten av tabellen, de måste spela alla resterande matcher perfekt om de ska ha någon chans för en kvalplats. Dalkurd fick en fin start, och kämpade om top 3 ganska länge, men de senaste matcher har varit katastrofala för dem, och nu kommer det bli svårt. De är dock ett bra lag, och idag måste de visa det.

Speltips

Dagens speltips är utan tvekan att Dalkurd vinner. Jag förstår inte hur de kan ha så höga odds. GAIS spelar riktigt dåligt för tillfället, speciellt på bortaplan. Unibet ger oss 1.95 i odds, och vi kommer investera hela4 units i dagens speltips.

Dalkurd

Till en början så såg Dalkurd ut att kunna utmana om topplatser. De började Superettan med endast två vinster på de 8 första matchen, men sen vände dem och spelade 5 raka matcher utan förlust. Därefter spelade de upp och ner, allt från förlusten mot hemma med 6-1 mot Västerås till 3 vinster i rad med kort mellanrum. De behöver bättra på sig, och idag har de en bra chans. GAIS har nämligen aldrig vunnit över Dalkurden på bortaplan.

GAIS

Som Göteborgare så har man koll på GAIS. Men vad som händer med de i år, det har jag ingen aning om. De spelar riktigt dåligt för tillfället. 3 raka förluster, och det är mot mycket sämre lag än dem. De har även stora problem i deras offensiva, och där är dt största problemet. 15 mål på 19 matcher är riktigt dåligt, det ger dem under ett mål per match i snitt.

Speltips: Dalkurd att vinna

Odds: 1.95 hos Unibet

Avspark: 15:00

Units: 4/5