Speltips 18/7 IFK Norrköping vs St Patricks |

 Speltips och rekar

Speltips 18/7 IFK Norrköping vs St Patricks

Idag har vi många fina matcher där ett stort antal klubbar slåss får den åtråvärda biljetten till Europa League. Det är andra omgången, vilket går det mycket lättare att tippa. Norrköping vann med hela 2-0 på bortaplan i Irland mot St Patricks och har fått ett stort fördel i mötet. Idag behöver de hålla ut i 90 minuter och de är ett steg närmare Europa League. Frågan är om vi hittar nåt spelvärd i dagens match? Det tror jag, och dagens speltips är en maxbet, på hela 5 units!

Speltips:

Första mötet slutade 2-0 till Norrköping. De spelade mot ett lag som gör minst mål i den Irländska ligan. Dagens speltips är under 3 mål, asian spel. Unibet ger oss hela 1.95 i odds på det, vilket är otroligt högt. Just därför investerar vi 5 units i dagens speltips. Norrköping har spelat under 3.5 mål  i de 6 senaste matcher . Tittar vi på St Patricks däremot så har spelet suttit i 16 raka tävlingsmatcher! Vi väljer att spela asian på grund av de höga odds.

Norrköping:

IFK Norrköping gjorde ett riktigt bra match mot St Patricks och med 2-0 målet som kom i slutminuten fick de ett stort fördel. Det var ett självmål till och med. Det är står skillnad att ha med sig ett eller två målsledning i returen, på hemmaplan dessutom. Idag tror jag att vi kommer se ett stängt spel från Norrköpings håll, och de kommer utnyttja sitt defensiva spel till max.

St Patricks:

St Patricks är Irlands målfattigaste lag om man kikar på statistiken. De är bra, men det blir inte många mål i deras matcher. De går få mål, men de släpper in få mål också. Just därför är dagens speltips riktigt bra, även om St Patricks kommer spela offensivt så tror jag inte det kommer störa Norrköpings defensiva linje.

Speltips: Under 3 mål Aisan

Odds: 1.95 hos Unibet

Avspark: 21:00

Units: 5/5