Speltips 18/5 Manchester City vs Watford |

 Speltips och rekar

Speltips 18/5 Manchester City vs Watford

Idag är det en stor match för Manchester City. De har chanson att ta trippeln då de redan vunnit både Carabao Cup och Premier League. De åkte ut oväntat ur Champions League där de va favoriter att spela i finalen i alla fall, så dagens match är viktig för dem. Watford är inte dåliga dock, och de kommer inte ge upp så lätt idag.

Speltips

Manchester City har spelat riktigt bra i år. De har ett bra lag, och Pep har gjort underverk med dem. Otippat åkte de ut CL mot Tottenham, men i övrigt har de spelar riktigt bra. Dt är ganska viktigt för dem att vinna trippel och de har ett mycket bättre lag än Watford. Då det är säsongens sista match så kommer de inte spara på krut, utan gå 100% från den första sekunden. Så dagens speltips blir att Manchester City leder i halvlek! Unibet ger oss 1.64 i odds, och vi kommer investera 3 units i dagens speltips.

Manchester City:

Oerhört viktigt match för City idag. Pep är en riktigt bra tränare och han är missnöjd med att de åkte ut ur CL. Att de vann Premier League där de hade ett Liverpool häck i hälen måste han vara nöjd med. Och idag kan de vinna trippel. Allt annat är oacceptabelt, speciellt när de möter ett lag som Watford.

Watford:

Watford är ett lag som inte får underskattas. De har ett bra lag, men de spelat inte som de borde med det dem hade och slutade på en 11 plats. Att de vinner idag är det riktigt höga odds på. City har vunnit båda matcher mot Watford som de spelat i ligan, och de har gjort med genom att spela ut de totalt.

Speltips: Manchester United att leda i halvlek

Odds: 1.64 hos Unibet

Avspark: 18:00

Units: 3/5