Speltips 17 Sep | Fotboll - Southampton vs Brighton

 Speltips och rekar

Speltips 17/9 Southampton vs Brighton

Speltips 17/9 Southampton vs Brighton

3 av 3 spel sitter och även idag har vi en spännande match på schemat. Idag spelas endast en match i Premier Leauge och där tar hemmalaget Southampton emot Brighton. De flesta matcher sedan landslagsuppehållen har varit riktigt bra, och idag kommer vi få en en fin match där båda lag är i behov av poäng.

Speltips:

Saints tog 3 mycket viktiga poäng precis innan landslagsupehållet. De slog Crystal Palace med 2-0 och spelare ganska bra. Det kom lägligt då fansen har krävt en vinst efter deras dåliga start. Brighton är ett bra lag, dock så är de mycket bättre på hemmaplan, jämfört med bortaplan. Förra året var de seriens sämsta lag när det kommer till bortaplan, och jag tror att det kommer vara så i år också. Dagens speltips är en vinst för Southampton till fina 1.95 i odds, som vi hitar hos 888sport.

Southampton:

Saints har börjat ganska dåligt. Tränaren Mark Hughen var inte glad, och både han och fansen krävde att pelarna skulle skärpa sig. Han ändrade om lite och de vann med 2-0 mot Crystal Palace i den senaste matchen, så spelarna kommer med självförtroende i dagens match. På förhand så är det en match de bör vinna enkelt, och nyförvärvet Danny vill gärna visa upp sig och göra mål idag. De höga oddset på hemmavinst beror nog på att det är tveksamt om Shane Long, Charlie Austin och Jan Bednarek kommer start idag, men även utan de så bör Southampton vinna dagens match.

Brighton:

Brighton är ett lag som de flesta frukar på Amex Stadium. ifjol så kunde lag som Manchester Unitd och Arsenal se sig besegrade, och Spurh fick med sig endast ett kryss. Även i år så slog de Manchester United på Amex Stadium. När det kommer till botplan så är det en helt annan historia dock. De va Premier Leauges sämsta lag på bortaplan ifjol och som det ser ut så kommer de vara det i år också.

För och nackdelar:

✓ Anfallaren Danny vill gärna göra mål idag och visa att han var ett bra köp

✓ Brighton är Premier Leauge sämsta bortalag

✘ Det finns en chans att matchen slutar 0-0

 

Tips: Southampton att vinna

Odds: 1.95 @888Sport

Tid: 21:00

Units: 2/5

Sugen på fler speltips och rekar?