Speltips 17/8 Southampton vs Liverpool |

 Speltips och rekar

Speltips 17/8 Southampton vs Liverpool

Denna helg har vi många bra matcher i Premier League. Och premiären är över, så nu har man lite bättre känsla för hur de kommer spela och vad vi kan förvänta oss. Som väntat så tog Liverpool ledning direkt, dock så hamnade deras största konkurrent för liga titel, Manchester City efter. Så idag är det en viktig match för dem, men det kommer bli en tuff match borta mot Southampton.

Speltips

Liverpool är stor favorit i dagens match, ingen snack om saken. Dock är oddsen lite för låga för att det ska vara värt att spela på det. Jag har hittat ett annat spel som jag tycker är mycket bättre och större värde. Det är att Liverpool gör minst 2 mån i matchen. På Unibet heter spelet Liverpool över 1.5 mål. Vi får 1.50 i odds, och idag investerar vi 4 units i dagens speltips.

Southampton

Southampton fick ingen lätt start. De förlorade med hela 3-0 på bortaplan mot Burnley. Visst, Burnley är bra på hemmaplan, men det var ändå en match, som på förhand hade mycket bättre förutsättningar. Men de spelade inte sitt bästa spel, och det kan man ser på resultaten. Nu är det deras första match på hemmaplan och det är inget lätt motstånd de får möta. De har inte heller gjorde några värvningar inför denna säsong.

Liverpool

Liverpool fick sin första titel i matchen mot Chelsea, där de till slut vann på straffat. Det var en ganska jämn match, där båda två hade sina upp och nedgångar. Deras självförtroende är på topp inför dagens match och de är stora favoriter. Jurgen Klopp har inte gjort några större värvningar vilket har överraskat många av fansen och resten av omvärlden också. Men han harstort förtroende för Salah, Mane och Firmino som startar på topp.

Speltips: Liverpool över 1.5 mål

Odds: 1.50 hos Unibet

Avspark: 16:00

Units: 4/5