Speltips 17 Aug 2018 | Fotboll - FC Schweinfurt 05 v Schalke 04

 Speltips och rekar

Speltips 17/8 FC Schweinfurt 05 vs Schalke 04

Speltips FC Schweinfurt  05 vs Schalke 04

I den första omgången av DFB Pokal (Tyska Kupen) möts FC Schweinfurt 05 och Schalke 04. Det är inte sannolikt att ett lag från den 4 divisionen (Regionalliga Bayern) kommer ha någon chans mot eliten från Bundesligan. Det är ganska tydligt vem som är favoriten i dagens match.

Speltips:

I den första omgången av DFB kupen är det inte ovanligt att vi ser matcher med många mål. Resultat som 7-0, 8-0 är inte alls ovanliga. Den stora klasskillnaden mellan Bundesligan och de regionala ligorna är otroligt stor, och lagen i de mindre ligorna brukar se det som en rolig match för sina fans när de får möta lag från Bundesligan. Det här kommer vara en enkel vinst för Schalke 04, och 888sport ger oss hela 2.17 i odds om de vinner med 3 eller mer mål.

FC Schweinfurt 05:

Deras bästa dagar är långt bakom dem; de pendlar mellan den 4 och 5 ligan. Förra året hade de en av sina bästa säsonger på länge och slutade på 3 plats, vilket gjorde att de stannade kvar i samma division. Andra klubbar fick dock upp ögonen för deras bästa spelare, och därav blev de flesta uppköpta.

Schalke 04:

Schalke 04 slutade på en imponerande andra plats i Bundesligan, precis bakom Bayern Munich, och de har samma planer i år. Leon Goretzka gick till Bayern Munich och Max Meyer till Crystal Palace, för att nämna några nyckelspelare som de sålde. De köpte Mark Uth från Hoffenheim och Suat Serdar från FSV Mainz. De kommer låta större delen av sina stjärnor vila, men de är fortfarande starka och lär gå hem med en enkel vinst.

FC Schweinfurt 05 5 senaste matcher:

FC Schweinfurt 05 5 senaste matcher:

Schalke 04 5 senaste matcher:

Schalke 04 5 senaste matcher:

För och nackdelar:

Skillnaden mellan dessa två lag är alldeles för stor.

I den första omgången av DFB Cup är det inte ovanligt att se siffror som 7-0, 8-0, etc.

✘ Schalke 04 kommer vila sina nyckelspelare.

 

Tips: Schalke 04  -2.5

Odds: 2.17 @ 888sport

Tid: 20:45

Units: 1/5