Speltips 17/1: Washington Wizards vs New York Knicks |

 Speltips och rekar

Speltips 17/1: Washington Wizards vs New York Knicks

Speltips 17/1: Washington Wizards vs New York Knicks

Då vi har ca 10 av 11 vinster när det kommer till NBA så blir dagens rek en NBA match också. Den börjar kl 21 på grund av att den spelas i London, så extra kul att man kan titta på hela matchen i lugn och ro.

Speltips:

Wizards möter Knikcs i en spännande match som spelas i London på O2 arenan. Här finns ingen hemaplansfördel och sånt brukar vara svårt att betta på. Wizards är stora favoriter, och handikaplinan på dem lockar, men en annan lina är ännu bättre. Det är Wizards över 109.5 poäng till 1.86 i odds. Det hittat vi hos Unibet. 4 units investeras i dagens speltips.

Washington Wizards:

Wizards fick inget bra start på säsongen, men med visnter mot Olahoma City Thunder, Milwaukee Bucks och Phladelphia 76ers denna månad så har det vänt för dem. Bradley Beal är riktigt het och den senaste matchen gjorde han 43 poäng, 15 assist och 10 rebounds. Trots förlusten i den matchen så spelade de riktigt bra. Idag har de en fin chans at visa upp sig i London, och jag tror att de kommer klara linan enkelt.

New York Knicks:

Knick spelar dåligt för tillfället och har förlorat 12 av de senaste 13 matcher. Att de behöver åka till London för att spela gör saken inte bättre. Jag tror att dagens match kommer vara mer av en show, och det kommer bli många misstag i det defensiva då alla vill visa upp sig och göra många poäng.

Speltips: Washington Wizards Över 109.5 pong

Odds: 1.86 hos Unibet

Avspark: 21:00

Units: 4/5