Speltips 16 Aug 2018 | Fotboll - Feyenoord v Trencin

 Speltips och rekar

Speltips 16/8 Feyenoord vs Trencin 

Speltips Feyenoord vs Trencin 

Feyenoord  tar emot Trencin i den tredje rundan av kvalet till Europa Leauge. Den första matchen var spännande och vi fick se hela 4 mål. Jag tror inte det kommer vara någon större skillnad i dagens match.

Speltips:

Feyenoord, som var favoriten i detta möte mot Terncin, fick se sig besegrade i Slovakien med 4-0. De kan fortfarande gå vidare, men de måste göra minst 4 mål i dagens match, för att ta sig till slutspel. Trencin, å andra sidan, behöver endast göra ett mål, vilket betyder att om de gör mål måste Feyenoord göra hela 6 mål! Jag har hittat bra värde i spelet över 3.5 mål där 888sport ger bra odds för det.

Feyenoord:

Laget från Rotterdam har gjort lite förändringar inför denna säsong; de har sålt Kennedy Basacikoglu och Marko Vejinovic. De köpte Luis Sinisterra. De spelade riktigt dåligt i den första matchen och låg under med 3-0 när den första halvleken var slut. I dagens match kommer de spela utan deras bästa spelare Nicolai Jorgensen, men de har tillräckligt med backup för att minst göra 4 mål idag!

Trencin:

Trencin överraskade alla i den förta matchen. Den nya tränaren, Ricardo Moniz, föredrar en offensiv spelstil och har fått laget att spela riktigt bra tillsammans. De har gjort mål i alla matcher denna säsong, 9 mål på 3 matcher i ligan och 12 på de 5 senaste matcherna i kvalet till Europa Leauge. De har många unga spelare som trivs bra med en offensiv spelstil, men dem är även farliga när de bryter ett anfall från motståndarna för snabba kontringar.

Feyenoord 5 senaste matcher:

Feyenoord 5 senaste matcher:

Trencin 5 senaste matcher:

Trencin 5 senaste matcher:

För och nackdelar:

I den första matchen såg vi 4 mål.

✓ Feyenoord måste göra minst 4 mål; Trencn behöver göra ett mål.

✓ Båda lagen spelar offensivt och trivs med det.

✓ Feyenoord  är det starkare laget och idag har de även fördelen att spela på hemmaplan.

✘ Feyenoord’s bästa anfallare, Jorgensen, missar dagens match.

✘ Trencin kan spela defensivt och hoppas på det bästa, de går vidare även om de förlorar med  3-0.

 

Tips: Över 3.5 mål

Odds: 2.00 @ 888sport

Tid: 20:30

Units: 1/5