Speltips 16/8 Athletic Bilbao vs FC Barcelona |

 Speltips och rekar

Speltips 16/8 Athletic Bilbao vs FC Barcelona

Efter långt tid av väntat så drar äntligen La Liga igång. Den högsta ligan i Spanien. Det är ganska många frågor om hur de tre största lag kommer klara sig i år. Barcelona, Real Madrid och Atlético Madrid är de tre lag som alla pratar om. Och i den första speltipset för La Liga denna säsong så tar vi en titt i matchen där Barcelona spelar borta mot Athletic Bilbao. En tuff match, Bilbao är alltid svåra att möta på bortaplan, men Barcelona är i stor behov av en vinst i den första matchen. Man vill inte hamna efter det första man gör.

Speltips

Om vi kikar på statistiken så har FC Barcelona inte förlorat mot Athletic Bilbao på sex raka matcher. Och ingen av de matcher har varit lika viktiga som dagens.  Oddset på att Barcelona vinner idag är riktigt höga tycker jag. De ligger på hela 1.72. Så dagens speltips är vinst till bortalaget, och den kommer vi spela hos Unibet, som har de högsta oddset idag. Vi investerar 2 units på dagens speltips .

Athletic Bilbao

Bilbao har en tuff match framför sig idag. De är ett bra lag, och är det endalaget, förutom Barcelona och Real Madrid som aldrig åkt ut ur La Liga. De har gjort några fina värvningar i år, och de kommer kunna utmana. Dock så tror jag att de inte kommer kunna göra det idag då Barcelona är på jakt efter 3 poäng och kommer spela sitt bästa spel.

FC Barcelona

Barcelona har varit aktiva i år. De har köpt flera bra spelare, bland annat Frenkie De Jong och Antonie Grizmann. De är även ute efter Neymar, men vi får vänta i några dagar till för att se om det blir något av den affären.  Men en sak är säker, de är ute efter att vinna ligan och försvara sin titel. Så de kommer spela offensivt från den första minuten och de vet att Bilbao är ett bra lag, så de kommer komma redo. Och även om Messi inte kommer vara med i dagens match så har alla förutsättningar att vinna.

Speltips: Barcelona att vinna

Odds: 1.72 hos Unibet

Avspark: 21:00

Units: 2/5