Speltips 16/7 Röda Stjärnan – Sudava |

 Speltips och rekar

Speltips 16/7 Röda Stjärnan – Sudava

Ikväll har vi flera bra matcher då det är returmöte för Champions League kval. Matchen mellan Röda Stjärnan och Sudava bör bli intressant, då den första matchen slutade överraskande 0-0. Serberna dominerade matchen från den första minuten, men mål uteblev. Hur kommer dagens match sluta?

Speltips:

Röda Stjärnan har imponerat med hur de spelat de senaste åren. Förra året slog de Liverpool, laget som vann Champions League på hemmaplan. De spelade även oavgjort mot Napoli, vilket är en stor bedrift. De spelade bra i det första mötet mot Sudava, men de lyckades inte göra mål. Idag kommer de spela offensivt från den första sekunden, och det inte många många lag som kan spela bekvämt mot Röda Stjärnan på deras hemmaplan. Så dagens speltips är -1.5 till Röda stjärnan, och vi satsar 4 units! De bästa odds hittar vi hos Unibet, de erbjuder 1.50.

Röda Stjärnan:

Röda Stjärnan dominerar den inhemska ligan och har producerat några riktigt bra spelare på sista tiden. De får in fina intäkter varje år med tanke på att de vinner ligan och kommer långt i Europaspel. De får in ganska mycket pengar för det, och kan investera i spelare och spelkvaliteten. Röda Stjärnan spelar bra hemma och de har för tillfället 9 raka vinster på hemmaplan.

Sudava:

Suduva är ett bra lag, dock så är det en helt annan liga de spela i. Sudava dominerar i Litanian och och har vunnit ligan två gånger i rad. De gör det med fin marginal, och har ett helt ok lag. Deras lag domineras av inhemska spelare som endast spelat i Litauen.  I den första matchen så skapade de inga chanser och det såg länge ut som om de skulle förlora, men de lyckades få med sig 0-0 på nåt sätt.

Speltips: Röda stjärnan -1,5

Odds: 1.50 hos Unibet

Avspark: 21:00

Units: 4/5