Speltips 16/1: Detroit Pistons vs Orlando Magic |

 Speltips och rekar

Speltips 16/1: Detroit Pistons vs Orlando Magic

Speltips 16/1: Detroit Pistons vs Orlando Magic

Trots många fina matcher idag så väljer jag ändå att reka en NBA match idag, då värdet är alldeles för bra för att avstå. Matchen mellan Pistons och Magic kommer bli spännande där båda lag behöver visa upp sig idag. Magic har medvind i ryggen efter två raka vinster, Pistons har ett mycket bättre lag, men de får inte till samspelet. Vad kommer vi få se idag?

Speltips:

Orlando Magic hälsar på I Detroit där de ska möta Pistols i en spännande match där allt kan hända. Det är riktigt svårt att tippa vem som kommer vinna dagens match, då det kan vänta snabbt med två lag som dessa. Dock så tycker jag att linan är alldeles för låg, så dagens speltips är över 206 poäng. Unibet ger oss 1.86 i odds för det, och vi kommer investera 4 units.

Detroit Pistols:

Detroit Pistols har spela lite så så där på den sista tiden. De har förlorar 8 av de 10 senaste matcher, och den senaste mot Jazz med 100-94. Idag hoppas de att komma tillbaka och på papper har de mkt bättre lag än Orlando Magic. Blake Griffin måste leda laget idag och han kommer få stort ansvar.

Orlando Magic:

Orlando Magic har spelat helt ok på den sista tiden. Senast vann de mot Rockets med 116-109 på hemmaplan där Aaron Gordon gjorde en bra match och hela 22 poäng, 8 rebounds och 5 assist. Orlando Magic är inte favoriter i dagens match, men de har mycket vind i ryggen med senaste vinster mot Celtics och Rockets, dock så har de förlorat 7 av de senaste 8 bortamatcher. De kommer nog spela bra idag och Pistols måste svara med att spela ännu bättre så jag tror att vi kommer gå över linan ganska enkelt.

Speltips: Över 206 pong

Odds: 1.86 hos Unibet

Avspark: 01:00

Units: 4/5