Speltips 15/8 Zrinjski Mostar vs Malmö FF |

 Speltips och rekar

Speltips 15/8 Zrinjski Mostar vs Malmö FF

Malmö FF är på god väg vidare i Europa League kval. De vann det första mötet mot Zrinjski med 3-0. De spelade riktigt bra och hade kontroll under hela matchen. Det ska mycket till att de inte klarar av att gå vidare ur detta dubbelmötet, och den stora frågan är hur de kommer ställa upp ikväll och vilken taktik de kommer ha. De har även Allsvenskan att fokusera på, så jag tror att de kommer spela ganska defensivt och spela på resultat.

Speltips

Jag tror inte vi kommer få se många mål i dagens match. Mamö FF är nöjda med resultaten och det ska mycket till att de förlorar greppet om detta dubbelmötet. De har fokus på allsvenskan nu, och dagens speltips blir under 2.5 mål. Unibet ger oss 1.87 i odds och vi kommer investera 4 units i dagens speltips.

Zrinjski Mostar

Zrinjski är ett ganska bra lag i den bosniska ligan, och de brukar alltid vara med i toppen och kämpa om titlar. Dock så går inte den Bosniska ligan att jämföras med allsvenskan, och det visade Malmö i det första mötet. Bara det faktum att Zrinjski Mostar inte hade en enda skott på mål säger allt om hur matchbilden var. Malmö hade bra kontroll och Zrinjski såg ganska vilsna ut. De är nog glada trots det, då det är en stor bedrift för laget att komma så här långt.

Malmö FF

Malmö gjorde riktigt bra ifrån sig i den första matchen. Bra kontroll genom hela och många fina chanser. Efter att det har gått dåligt för dem i allsvenskan så var detta en skön seger för dem. Nu kan de fokusera på Allsvenska då de med stor säkerhet är vidare u denna match. De kommer ställa upp defensivt och försvararesultat, det är jag ganska säker på.

Speltips: Under 2.5 mål

Odds: 1.87 hos Unibet

Avspark: 20:30

Units: 4/5